17/02/2012

Fakta untuk wanita :)







Assalamualaikum,eh awal-awal dah mukadimah muka sendiri,hehe bukan ape hari ni saje je nak kongsi beberapa fakta yang boleh dikatakan 99.9% adalah benar, :)

~Lebih dari 55 % wanita memeriksakan giginya secara rutin dibanding 40 % pada lelaki.

~Menurut carian Google, seramai 2446 wanita berbanding 16 lelaki yang meninggal karana kanser payudara pada tahun 1990.

~Kajian diserata dunia menunjukkan, wanita menggunakan waktu hampir dua kali lebih banyak untuk berbelanja dibanding lelaki.

~Wanita lebih banyak menggunakan kataganti diri "Saya" dibanding laki-laki.

~Satu per empat wanita gagap semasa bercakap.

~Wanita lebih lama berada didalam tandas berbanding lelaki.

~Purata bibir wanita diseluruh dunia lebih besar berbanding lelaki.

~Wanita mempunyai 75 % lebih banyak kelenjar peluh yang berbau berbanding lelaki.

~Rata-rata wanita tidur 1 jam lebih lama daripada lelaki pada waktu malam.

~Kebanyakkan bayi perempuan lebih cepat pandai bercakap dan berjalan berbanding bayi lelaki.

Haaa tu diaaaa, kalau nak ikutkan memeng macam betul semuanye :) heee so nti bila-bila i free i update fakta pasal lelaki pulak okey :) kena kaji ni hehehe
Okey lah love you all :)
- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

~ Mr Ej ~ said...

sy tambah skit 99% wanita lebih malas dari lelaki..

sumaiyah mokhtar said...

~ Mr Ej~ ouhhh yg tu bukan fakta, tu auta... Hehe