18/03/2012

pra-konvokesyen :)

hye assalamualaikum, fuhh fuhh first entry untuk bulan 3 ni, heeee biasalah berblog sebulan sekali, heee bukan ape masa cemburukan i nak berbelog, takpe lah kite kejarkan pelajaran dulu, yang lain tolak ketepi, nanti nak pakai baru ketengahkan balik. hehehe

so hari ni nak buat entry pasal PRA-KONVOKESYEN untuk kiteorang, hiahhh cerita yang dah julungkalinye dah basi,hehe tapi kite dah panaskan balik, so tak basi, so layan gambar je lah eyh. heee nampak beno malas nak menaipnyeee.


ehhhh awal-awal dah tepek muka sendiri. hehehe baru intro :)




so ni lah classmate i, kawan dari sem satu, yang mulanye tak nak kawan dengan i, hahaha akhirnya kekal sampai ke penghujung,alhamdulillah :)



ni lah susasana dekat dalam yang belum di penuhi student-studnt yang nak ber-convo

setelah selesai majlis penyampai sijil penghargaan ini lah rupa sayaaaaaa
dah comot dah lesu, semua lah, sebab panas and lapar sangat 

tapi gigihkan lagi untuk bergambar :)

syira,fyra,are,me,ain


kedudukan nama yang sama plus ezza :)



heeee ini pulak roomate saye, teah and ikin, terima kasih sebab datang  :)






and datang menemani
cik Sayang :) heee
 thanks dear :)



:)


 suasana kolej yang dipenuhi dengan orang ramai, :)







and the last :) thanks for someone :)


the end, heee walaupun kegembiraan dah terpancar, tapi tipu lah di sudut hati ni nak kan family ade bersama, mungkin kalau abah ada abah lagi bahagia, takpe i will fight utk study demi abah :) al-fatihah.

11 comments:

PikieLLe Lova said...

Tahniah sayang :)

sumaiyah mokhtar said...

Ehhh kakak syg kite, heeee dah lame kite cari tau :)

Anonymous said...

welcome awak...

yad'z said...

tahniah.. ur dad mesti bangga. =)

PikieLLe Lova said...

laa..npe nak kne crik? bukan da follow ker?? hehe :) semoga berjaya dlm hidup ok syg!

sumaiyah mokhtar said...

Anonymous : hahaha mungkin sy mengetahui siape anda :)

sumaiyah mokhtar said...

Yad'z : i hope so :)

sumaiyah mokhtar said...

Pikielle lova : mmg dah lame follow tp dah tak ingat link mase tu,susa nk cari :)

kechixx said...

tahniah;)

oh teringat zamn sy konvo dolu kala;)

sumaiyah mokhtar said...

kechixx : thanks :)

Love hurt aeNnn said...

masa konvo lahh yang dinantinantikannn. ;)