03/09/2011

raya dah terlambat.

hye asslamualaikum hyeee lamenye blog bercuti macam cuti raya je ka? heee sebab tu entry tajuk raya dah terlambat sebenarnye bukan i raya yang dah lambat tapi entry i yang lambat, ye lah girl raya-raya kena lah duduk dapur :)

so untuk tahun ni kami semua turn raya my mum side, di kluang je so tak lah meriah sangat tapi okey lah :) 
pagi raya sebelum ke rumah nenek we all ke pusara arwah atok dulu,and lepas tu terus ke rumah nenek :)


 sebelum balik ke melaka bergambar dulu, :)
 and first raya bersambung dekat melaka,


dekat melaka tak payah cerita sangat boleh? sebab raya dekat sana memang best. :D tapi yang tak bestnye cuti kejap,

and lastday birthday my sister,so we all celebrate lah sikit-sikit aunty-aunty i pun semua nak datang raya, so sekali jalan lah kan, sambil beraya sambil menyambut ;)
 blackflorest cake sponser by pakngah

 this i my mum side, :)
 and menu nye soto,mee sup and bihun sup.

tahun ni rumah i menu utama soto, heee hari-hari soto, my mum cakap senang sebab sediakan bahan banyak-banyak and lepas tu tinggal hidang-hidangkan je, sampai tak sempat masak kuah lagi, heee sebab bukan setakat orang datang je, i pun same kejap-kejap makan,orang datang kang makan jugak. hahaha 
cucu last for my mum side :)
see you next entry :) love you.

6 comments:

Zul Fattah said...

salam kenal.. slamat hari raya.

bunga said...

amboi..meriahnya..

~♥ iella ♥~ said...

Lama tak makan soto...sedap jer tngok.... Selamat ari raya aidilfitri...

salam kenal,
http://fadthnwan.blogspot.com/

sumaiyah mokhtar said...

Zul Fattah : hyeee selamat hari raya jugak :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : hehehe awak dah habiis raya ke?

sumaiyah mokhtar said...

~♥ iella ♥~ : meh le datang raya :)