19/04/2012

'selamat hari jadi saya' hehehe

hye assalamualaikum, hee dah lama tak update, sekarang tengah membusy kan diri dengan final exam, so ade masa sekejap-sekejap lebih banyak di luangkan untuk mengemas barang-barang nak di bawak balik setelah habis final nanti :) heeee belum habis dah kemas, nampak tak? tak sabar kan? hehehe :)


today is my birthday, apa-apa pun nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kepada semua yang wish dekat facebook, henset, call, datang rumah wish :) dekat *radio pun ade, huh terharu sangat, so semalam tengah-tengah malam membe i yang dua orang ni mesej mintak meggi, mase ni i dah tak sedap ala ni mesti nak prank i ni, tapi i takde meggi, bile replay takde die text pulak "turun kejap" ouhhhh datang je rumah tengok belakang kiri kanan macam perompak, serious malas kalau kena tepung-tepung ni, tapi i silap, heeee dua orang budak comel ni nak wish birthday i, and bagi i coklat,

yeahhhh tak seberapa katenye, banyak lah die punye tak seberapa, fav i tu coklat. :) thanks are and fyra,comel rama-rama tu :)


and tengahhari tadi cik syg pun text ajak keluar makan, so kiteorang celebrate dekat Kenny Rogers je,


heee kek birthday syg katenye, :)

i lebih suka ambik buah banyak :)
 fuhhhh malunye, eye bag tu :'(


 
 bila nak ambik gamba "taknak taknak" tapi pandang jugak, hehehehe

makan cepat-cepat lepas tu bila dah habis mengadap game, borak lah ape-ape, macam borak dengan sudu, sebab die dah jumpa game. hahaha




and big thanks to my dear














heeeee hadiah from cintahati :) *blusing :)


so, lepas makan tengok movie kejap layang movie 'UNCLE USIN'

 siape yang dah tengok jugak? sape belum okay tak payah pegi! sumpah menyesal, langsung tak best okey, serious, so sebab tak best malas nak buat review, kesian gila dekat penerbit, bayar artis mahal, tapi filem tak letop, baek die panggil i, eheh :)




and the last one :)









<3

nanti jumpa lg next entry ye :) love you all.

12 comments:

まぐれ 41 said...

sanah helwah (hepi birthday) selamat hari lahir y ke 20an.. :)

sumaiyah mokhtar said...

まぐれ 41 : thanks :)

nor amni sarah muhammad zin said...

hb ;)

CiK FizA said...

hepy besday mayah ! hee :DD

best la ada org bg hadiah n celebrate besday. ^___*

PikieLLe Lova said...

sweetnyerr....jeles sys..semoga cpt2 kawen..hihi :)) da mkin tua kan..

Scyha Lutfi said...

blog awk ditag http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-kiera-rashid.html ;)

sumaiyah mokhtar said...

nor amni sarah muhammad zin : thanks :)

sumaiyah mokhtar said...

PikieLLe Lova : lg sweet kakak ;)

sumaiyah mokhtar said...

CiK FizA ; heeee thanks awak :)

sumaiyah mokhtar said...

Scyha Lutfi ; okey sy dtg nti ;)

Love hurt aeNnn said...

happy belated birthday sayang... sweet lahh korang ;)

sumaiyah mokhtar said...

Love hurt aeNnn : thanks sayang :)