24/04/2012

lapangkan otak yang sempit ;)



hye assalamualaikum, yeah tamat pun akhirnya final, lega lah rasa sebab dapat rehat kan otak ni, dah berapa kali dah otak cakap penat, kesian die, huuu so bila dah habis final family i datang kat kuantan nak ambik i, nak hantar barang balik rumah separuh-separuh, nanti dah habis tak lah banyak sangat barang nak bawak balik.

sampai kuantan terus check in dekat hotel, so jom view-view gambar je lah, malas nak taip ;) 




 dah sampai ;)





kiteorang pilih bilik yang bawah sekali depan dengan pantai, sebelum pantai jumpa kolam, makanye kolam tu milik kiteorang lah kan ;)








masuk-masuk jumpa peti ajaib ni, haha bukak dalam kosong je, kot-kot dah ade emas ke ;)
 gambar sebelum


 gambar selepas, *hahaha gile bersepah dikejakan ;)











so lepas dah rehat-rehatkan diri turun pantai petang tu, sangat-sangat cantik okey view dari sini, ;) 







 haaaa tu lah antara gambar-gambar yang dapat di snap ;) so nice sape-sape yang ade plan nak ke kuantan boleh lah tidur dekat Hyatt ni, harga pun berpatutan dengan suasana :)


antara gambar-gambar yang lain terpaksa di sorokkan atas sebab-sebab tertentu, lagi pun nak view suasana je kan? hehehe ;)













and the last one

*kolam milik die lah kan sebab tak ramai orang, ;)
jumpa lagi, insyaAllah :) love you all.

5 comments:

azam said...

cantik tempat ni....tapi xde orang pun kan???...hehehe

azam said...

salam kenalan

Love hurt aeNnn said...

bestnyeeeee. untung laaaaa dapat pegi sini...

sumaiyah mokhtar said...

Azam : sbb bukan cuti sekolah, kiteorang pegi hari isnin ;)

sumaiyah mokhtar said...

Love hurt aeNnn : me la datang kuantan bercuti ;)