14/02/2011

sakit yang nampak and sakit yang tak nampak

entry untuk malam ni sangat sedih,sape yang jumpa and terbaca,baca lah sebab tak akan di publich di FACEBOOK macam biase,

hari ni menahan dua kesakitan yang tak boleh nak tahan walaupun cuba untuk menahan. First is sangat lah sakit gigi sebab gigi bongsu nak tumbuh,tak semua akan rasa kesakitan ni sebab ada sesetengah mereka tumbuh gigi bongsu dengan jayanya sikit pun tak rasa sakit sangat lah untung bagi mereka yang tak rasa,bagi yang ketogori macam I pulak sampai nak demam-demam badan tak sedap sebab sakit. So apa yang I boleh buat ialah bersabar dengan segala kesakitan ni,

tu kesakitan yang kita nampak ni nak habaq kesakitan yang tak nampak pulak okeyyy,I pun tak tau kenapa nak sakit hati hari ni,yela biasa I ignore je benda-benda ni tapi hari ni sangat sensitif sikit,bagi roomet yang terbaca I mintak maaf,tapi I harap youall tak baca.

nak tau apa yang roomet I dah lakukan? Errrrr okeyyy hari ni kelas I bermula 12.30 sebab lecture yang pagi tkde so I pun bangun awal sikit and kemas rumah, bila dah kemas rumah so I pun g kelas balik rumah penat-penat tengok bilik macam tongkang pecah, sape lah yang tak sakit hati,tk kan lah baju kotor pun nak I yang kutip masuk bakul sorang-sorang, baya I lah baru I buat, orang endon pun dapat upah tk kan I tak dapat kn?

berubah lah,kalau tiap-tiap hari you minum I kemas you makan I kemas,tempat tidur you bersepah I kemas lama-lama boleh jadi gaduh oiii.

so cukup-cukup lah sampai sini makin panjang makin sakit hati,nanti ade yang baca sentap pulak nanti.

*nak balik rumah johor darul takzim lah :(

2 comments:

Ariffin Janal said...

yesss aku bertuah sbb dpt bace!!

sumaiyah mokhtar said...

hishhh kau ni tau ipin. errrrr tkpe kn luah dekat blog? haha