08/10/2011

i miss you abah :(

KUANTAN?? tak terdaya rasanya hati nak jejakkan kaki dekat sini, masih belum kuat hati ni nak mengharungi tempat yang penuh dengan kenangan, setiap perjalanan mengingatkan setiap detik yang berlaku, rasa menyesal tetap tak pernah hilang sebab tak bawak abah ke hospital masa malam abah tak lena tidur,


"abah akak balik kuantan pun sebab abah,sebab akak nak final dah abah nak akak berjayakan? akak tak nak pegi jauh dari abah tapi akak terpaksa, nanti akak balik akak datang jumpa abah okey akak tau abah tetap ada dengan akak, cuma akak tak nampak abah, akak selalu doa nak nampak abah biar pun 1 hari sekali, :( "

mungkin terlalu awal untuk terima takdir yang telah tertulis ini, tapi apakan daya Allah dah tulis setiap perjalanan yang berlaku,and setiap yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya.Sebab aku orang yang terakhir bersama abah malam tu and pagi abah sakit tu, sebab tu aku orang paling down bila teringat situasi dalam kereta :(


ya Allah berikan lah aku kekuatan untuk menempuhi hari-hari yang akan datang...

"abah tunggu akak di syurga eh" insyaAllah....air mata pun dah semakin menjadi-jadi okey perlu stop sekarang, Al-Fatihah...... -,-'

10 comments:

Pendamba Mawar said...

al Fatihah. salam takziah daripada pendamba.

awak kena kuat taw.

yuki yong said...

sbr ye sue...jgn sedih2...yg masih bernafas nie kena la teruskan kehidupan dan sentiasa doakan yg dah tak ada... ceriakan dirimu dengan senyuman...amin...

sumaiyah mokhtar said...

Pendamba Mawar : insyaAllah, and thanks.

sumaiyah mokhtar said...

yuki yong : thanks ye yuni.

My MiRa said...

Syg..awk kn tbh taw..

farahin mohamed said...

kak mai, takziah pemergian abah akk. moga rohnya di cucuri rahmat dan ditempatkan bersama org yg beriman.

Ariffin Janal said...

sabar aina. tabah k :)

sumaiyah mokhtar said...

My MiRa : thanks syg, sy akn cuba tabah.

sumaiyah mokhtar said...

farahin mohamed : insyaAllah syg.

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal : cuba ipin walaupun susah :(