18/11/2011

`selamat bercuti` ;D

hye assalamualaikum, heee hari ni curi masa sikit nak update, ye la lagi cuti lagi busy :) alhamdulilah semua final untuk sem ni dah selesai, mudah-mudahan dapat yang terbaik :) kite dah mula cuti dah, heee seronok bukan main, so untuk cuti kali ni akan di nikmati sepuas yang mampu, walaupun sebulan tetap bersyukur, masa ni lah ada cuti, nanti dah keja ade orang baji cuti? ade? hahaha

so last day dah selamat sampai dekat melaka, so nanti dah habis semua urusan dekat melaka i akan balik johor, :) baru cuti da rindu-rindu, hahaha so sebelum cuti ade beli someting utk cik syg, pengubat rindu sebulan tak jumpa, hehehe

tadaaaa heee hadiah hari rindu, hari-hari rindu sebenarnye :)

so apa-apa pun selamat bercuti untuk semua yang baru cuti.

*sikit-sikit je update, ramai tangan yang nak tolong menaip ni :) LOVE YOU ALL.

4 comments:

Youhazreenda said...

alaaa awk baru nak start cuti, kite dh habis cuti dh.. huhu jeles nyaaa :D

♥e'in♥ said...

slmt bercuti dan selamat merindu.. hehe..

sumaiyah mokhtar said...

Youhazreenda huhu jangan jeles, kan dah cuti ari tu, so utk awk selamat mula kelas, hehe

sumaiyah mokhtar said...

♥e'in♥ : thanks and rindu dekat awk jugak, boleh? hehe