22/11/2011

tyra's birthday ;D


 hye assalamualaikum, okey last last last day, hehehe saje nak tunjuk yang cerita dah lepas baru nak update, serious memang busy gile-gile eleh busy ape tak tau, so hari ni pun nak update sikit-sikit je aktiviti dekat melaka,so hari ahad hari tu birthday ank sedara i yang ke 2 tahun, heee mari layan gambar je lah eh? :)
 

ATIRAH birthday, heee hasil tangan i sendiri, last minit so simple-simple je lah :)

 antara menu yang ada,and kek memang superb sedap gile :)



ni lah birthday girl yang meragam di hari bahagianye, hehehe ape pun tak boleh budak ni, punya traning tiup lilin last-last tak jadi jugak, hehehe nak ambik gambar lagi lah jangan cakap, macam-macam teknik yang i guna,tak jalan jugak, hehe so tak de lah snap banyak sgt gambar die.

tak sudah-sudah peace yoooo!
 heeee antara gambar yang dapat snap tu pun sampai i terpusing-pusing kejar die, hurmmmm so nampaknye betukar lah kepada model yang bawah,


haaaa kan? suruh buat ape je pun die buat :)

 so bila birthday girl dah mula serba tak kena so model-modelnye semua harus berubah hahahaha :) lebih banyak gambar orang lain dari birthday girl,




and the last one,

nampak? orang lain bersungguh-sungguh pakai baju cantik-cantik nak snap picture, yang mamat sorang ni boleh dengan baju tidur die je, hehehe so nampak kan perempun lebih mementingkan kecantikan, ;)

okey lah see you next entry, love you all :)








4 comments:

Youhazreenda said...

kamu cantik!! syoknya birthday party. .tambah2 kalau birthday bebudak. hihi

sumaiyah mokhtar said...

Youhazreenda : thanks syg, you more than cantik :) yup mmg meriah cume pening kepala skit la nak control budak2 hehe

onie said...

sumaiyah yang comei.....seronok kalau birthday party,banyak makanan,ekekekeke..pastu ley pau bebanyak goodies,hehe

sumaiyah mokhtar said...

onie : hehehe memang best sgt, btw you lg comel sgt2.