25/12/2011

YES! :D

Assalamualaikum
Year End Sale kali ni fuhhhhh sangat memikat hati, hehe semua org dah habis shopping dah, kite je lambat, kan? so semalam keluar jalan-jalan dengan classmate,fuh orang macam orang! ehhh bukan, orang bukan main ramai lagi, yelah dah nak musim perayaan kan? ade cina yang dah mula beli baju raya sikit-sikit, tambah pulak dengan budak-budak yang dah nak naik sekolah,

Heeee so semalam kite dah dapat idaman kelabu,ehhh kalau idaman kelabu mesti warna kelabu, so ini idaman kalbu ;D dah lama idamkan, dah lama survey harga, so semalam keringkan hati utk beli, yelah kalau nk ikut membazir agak membazirlah kan, heeee


hehe so ni lah idaman kite yang dah menjadi kenyataa, alhamdulillah ade rezeki Allah bagi, heeee and kite ada grab satu lagi item, hehehe disebabkan ade less lah kite ambik,


 hehehe dua-dua item warna pink kn? heee secara tak sengaja je boleh terbeli dua-dua pink,sebab i bukan pencinta pink pun, ape-ape colour pun boleh asalkan cantik mata memandang ;D

okey lah selamat bercuti pada yang bercuti,yang tak cuti nanti cuti lah kan? hehehe
LOVE you all.

4 comments:

Sufinah Yussof (SY) said...

PINK??? owh my god! i like~

leeza said...

cntik giler sony pink to nak jgak but i have one silver =( nyesal x amik pink

sumaiyah mokhtar said...

Sufinah Yussof (SY) : ni mesti peminat pink ni, hehe :)

sumaiyah mokhtar said...

leeza : ouhhh yah? alaaa tkpe, same je function. :) heheh