03/06/2012

Selamat Pengantin Baru ;D

assalamualaikum, hye lamenye tak update, hurmmmm lappy buat hal, apa pun tak boleh, so hari ni nak update cerita basi, hahaha tak basi sangatlah kan, tk kira nak cerita jugak, hehe so last week telah bertukarnya status 'abg apis' and 'kak dila' hehe alhamdulillah dorg selamat diijab kabulakn dengan sekali lafaz :)


ehhh ini bukan pengantin, tp awal2 dah lorat nk letak gamba sendiri, hehehehe



 okey yang bawah ni baru pengantin, hehehe selamat pengantin baru buat kamu berdua,semoga cepat dapat baby and kekal hingga akhir hayat :)


pengantin dan pasangannye hehehe :) yang mana pengantin lelaki nih? hahaha nih ambik berkat pengantin melampau sgt ni, hehehe siap ade feel lg.


 and gambar yang bawah masing-masing mengambil berkat :) muahahahaha






 cantik kan pengantin perempuan :)



 tiga-tiga bernama 'HAFIZ' hanya seorang belum berkahwin muahahahaha :)




barisan anak dara hehehe :)

kes nak berkat terlebih :) cehceh haha









and paling nak berkat, hahaha













tadaaaaaaaa :)


;') berjumpa di lain entry insyaAllah....

2 comments:

putri=) said...

Thniah buat pgntin..smga kekal hgga ke akhr hayat..jmput join segmen prtma ayuz ye.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/06/segmen-pertama-dari-ayuz.html?m=0

sumaiyah mokhtar said...

putri=) hehehe amin, thanks singgah :)