17/06/2012

happay 2nd anniversary dear ;D

hye assalamualaikum, heee pejam celik pejam celik dah dua tahun, alhamdulillah masih bertahan untuk setia, insyaAllah kalau dipanjangkan umur and di percepatkan jodoh boleh lah kearah yang lebih serious, hahaha ingat nak alam berumah tangga ni senang ke? nak kena banyak doa, kalau doa di iringi dengan usaha insyaAllah berjaya, benda baik buat apa nak tangguh-tangguh,




heee so semalam 16 june genap lah 2 tahun i bersama cik syg :) heeee alhamdulillah jejaka ni walaupun tak romantik tapi bertanggungjawap, :) memahami, and yang paling best layan karenah sy ;) yang tu baru cool, tak kuat cemburu and tak cepat melenting,

first i plan nak surprise kan die, tp last sekali plan terus berubah sebabkan i demam, so semalam bangun pagi-pagi nak uji kekuatan diri,kalau tak demam boleh dating tapi demam makin menjadi, bermakna bertukar lah semua plan,

pagi-pagi dah siap sedia cup cake and hadiah, mula-mula nak tunggi die bangun sendiri, tunggu punya tunggu dah tengah hari, cup cake pun dah menunjukkan aksi-aksi tak senonoh, nak meleleh cari so i pn call cik syg, i call cakap nak mintak tolong hantar barang dekat pejabat pos, barang mak, haha sebut mak je cik syg tak akan ade dolak dalih nye, terus on, ;D so senang sikit keja,

siap mandi semua die call and cakap dtg dengan kwn die fuhhhh masa ni dah tak tau nk cakapa ape, segan lah i kan, so nak taknak ye kan je,

bila dah sampai die turun and tanya ape ni? die pandang cup cake and terus "Ya Allah sygggggg sorry" and buat muka separuh kecewa yang die terlupa, hahaha never mind, i dah memang agak die lupa, huuuu dalam sehari tu beribu kali mintak maaf tanda kekecewaan ;D heeee

cup cake yang buat perangai nak cair cepat-cepat heheh 

so semperna dua tahun 2 hadiah, part cari hadiah sgt-sgt blur, sbb macam semua benda dah bagi and die dah ade, lepas tu terlintas musim-musim euro ni, bagi jc pun okey ;)

so beli baju spai and rayban yg lebih kurang sama, ni unisex so dua-dua boleh pakai ;D 

mudah2an baik cepat demam, boleh celebrate same-same ;D k lah nti i update lagi ;) love you all.

4 comments:

cahaya mata said...

congratz!! ;)

E'in said...

wah dah dua tahun tahniah!! semoga berkekalan selamanye.. kawen jgn lupe jemput.. hehe

sugarrainbow said...

hehehhe tiba2 tejumpa blog aina :D sweetttt....tahniah!cepat2 ye hehhe

TiranaAduka said...

Tahniah dari Tirana....

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Sakit Itu penghapus Dosa..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...