27/01/2011

saya cakap saya nak jugak macam mane?

hari dah malam mood pun dah suram taip pun dah suam-suam je. HUHU tadi hang out with cik sayang,pegi makan mcdonald mula-mula dah beratur dekat kfc lepas tu cik sayang pegi toleh belakang so nampak mcd terus tak jadi makan dekat kfc,alhamdulillah ya Allah sebab pandangkan cik sayang ke belakang, HAHAHA sebab i tak suka makan kfc, i lebih suka mcd ;D tapi nak cakap malas nanti takut cik sayang kempunan pulak. HUHU

so after makan-makan and borak-borak terus pegi main game sementara menunggu waktu masuk wayang, HAHA main game sume i bagi dia menang,sebab bila dia kalah nanti mood die lain macam. HAHA (alasan orang tak tau main game)

so tadi i tengok cerita faster! walaupun ketinggalan zaman ouh i sangat tak menyesal okey,cerita tu sangat lah best! ;)

bila bergembira tak semestinya sepanjang masa gembira lah kan? sedih ouhhh bila siang suka sama suka malam ada pula saat berduka ;(

youall pernah tak rasa bila apa yang youall nak buat tak dapat and dilarang,huhhh perlukah ikut kata hati? tapi akan menyakiti hati org lain? betul ke cara i?

3 comments:

Ariffin Janal said...

apsal kau hah?

Firdaus Alim said...

Biasalah tu..kne tolak ansur..
Pham tak koemn ni?
hihihi

sumaiyah mokhtar said...

ipin ; sakit hati lah ipin! ohhhh no ;(

firdaus ; ouhhh yah thanks