12/01/2011

two in one ;D

HAHA haihhhh sangat lah bosan dah lah dekat rumah sorang-sorang, nasib baik lah I part time, kalau tak mau bosan lah tiap-tiap hari,abg dah macam nak tuka alamat dekat sintok,adek tk reti-reti cuti HAHA so I je lah sorang-sorang

kadang-kadang sorang-sorang dekat rumah best sebab tiba-tiba rase macam jadi anak tunggal ye lah sorang kan,nak apa je boleh. HAHA nak buger, nak mcdonald, nak kek, HAHA dah lah gemok, lepas tu bising gemok la tu la ni lah padahal sendiri makan.

kepada si anak-anak tunggal you all tak bosan ke? huuu even I selalu je shopping sorang-sorang sampai semua orang tengok I and ingat tak de orang nak kawan dengan i. HAHAHA tapi bosan tau, beli baju ke kasut ke balik rumah taka de orang puji cantik ke ape ke, ye lah kalau adek I ade kat rumah kan kalau I beli ape-ape die lah yang paling suka, sebab lepas I dah pakai sekali die pun akan dengan rasminya pakai sekali.

*

*

*

*

dah habis tau cerita pasal bosan. HAHA nak masuk entry lain boleh?

huuu suka-suka je kan nak topic tuka-tuka sebab tiba-tiba teringat pasal tadi ;

kadang-kadang kan i tak faham sangat kenapa ade sesetengah lelaki nie gatal tahap yang melampaui batas sampai kan tengah dokong anak pun boleh kenyit mata dekat i.

kalau I jadi wife die lah kan sumpah kecewa sampai nak bunuh diri,yelah tengah jalan dengan bini pun boleh mengatal so no wonder lah dekat lua die ade spare part kan?

kenyit mata sampi tak boleh bukak pun I tak kan kenyit balik la dekat you lah! anak you kalau dah faham apa maksud kenyit mate I rasa masa tu jugak die lempang tau tak.

haihhhh dunia-dunia,

emosi pulak, bukan apa kesian sama isteri die tau, ishhhh3

*maaf sebab entry yang serabut dengan dua cerita dalam satu masa. HAHAHA

3 comments:

Ariffin Janal said...

kesian kau takde kawan aina. meh kwn ngan aku nak? aku teman kau shoping. teman jelah~

Myzatul FarahinSatimin said...

aina adik muaz: jgn weh..nnt epin mntk ko blnje mcd..die tu bkn kire..haha

sumaiyah mokhtar said...

ipin HAHAHA kesian aku kan, tp tkpe kelua sorg2 tk lari bajet. HAHA

akak my HUHU epin mintak mcd kita mintak iPhone ;)