05/07/2011

ho ho holiday :)

assalamualaikum,hyeee lamenye tk update blog sory sgt2 busy :) ingat tak entry muka pasport macam harem tu? hehehe ala yg ni lah :) haaa buat pasport utk pegi singapore lah,dekat je belum ade rezeki yg jauh lg tp bersyukur sebab best sgt2 hehehe and i berjanji pada diri i akan pergi lagi :) HEHEHE

layan gamba la eh? penerangan akan diberi sedikit demi sedikit, muahahaha malas cakap malas :P okey tengok bawah ni tak nampak ape2 kn? sbb ni perjalan nak ke tempat tu belum bermula, ambik dari jauh...

so nk tau i nk tnjuk ape? heee kiteorg yg jakun ni tk nak naik keta so naik MRT :)

HEHE step pertama nak naik, harus beli ticket

nampak peta kat belakang? tk sesat punyooooooo hahaha
and we all bersesak2 lah naik MRT :) akhir sekali nak balik mmg merana. HAHA
so kali ni ke singapore we all habis kan seluruh masa dan tenaga ke sentosa huhhhh baru round sentosa dah separuh nyawa hehehe
masa naik ni masing2 ketawa sbb train ni akn automatik berhnti bila npk org tau tapi ade sekumpulan bangla ni tahan mcm tahan bas. hehehe
so round dekat bahagian beach

sedih gile sebab bila masuk sentosa semua betri low, snap mane yg penting2 je, and paling terkilan percutian ni di sekejapkan sebab i dah kena dafta esok! so hanya boleh ke sentosa je, universal studio hanya lalu je.sedih gile tp tk pe kan dah janji dengan diri sendiri nk pegi lagi hehehe :)

ais cream magnum ye bukan no 4d magnum

okeyyy lah thats all love you all :)

12 comments:

Ariffin Janal said...

ahhh tak heran lah, aku lagi jealous muaz g holland.

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal : theyyyyy ade ke aku suruh jelos? hahaha

= d = said...

dtg spore, contact2 la i..
hahah..

follow u back dear..
:)

bunga said...

jeles k..heheee

sumaiyah mokhtar said...

= d = : wahhhh ade mmbe blog singaporian rupa nye hehehe :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : hehehe jgn jelos2 jom kite g jalan-jalan sme2 nk? hehe

HaNa Hani said...

fuhhh best gilakkk laaaa
^_^

sumaiyah mokhtar said...

HaNa Hani : hehehe best2 nti g tau dear :)

Far8 budak baik said...

peh pehh ini lah orang cakap..
melancong tak hingat kawan..
nape tak ajak.
hahaha...
aku pena pi singapore gak..
tapi kecik2 dulu ar..
mane ingt grrrr..
jeles..haha

Cik TeN10 said...

ohoo tringin jgak nk jenguk niversal studio kt singapore.. universal studio japan mmg best la !!! besar and macam2 ada..seronok2 !!

bleh tgk kat sini >>

http://cikten10.blogspot.com/2010/11/jalan2-part-1.html

sumaiyah mokhtar said...

Far8 budak baik : nanti ade rezeki g lah, best :)

sumaiyah mokhtar said...

Cik TeN10 : wahhhhh best nye jepun, nanti bole la kite g singapore sme2 kn, hehe