02/07/2011

OLD friends :) hehe

assalamualaikum heee now coundown untuk balik ke kuantan pulak :) heee walaupun malas nk balik tp still rase lonjak2 nak balik,bole meet cik syg hehehe ouhhhh okey habis gedik la pulak.

hee utk cuti kali ni i dah banyak habis kan duit dengan benda dan perkara yg berfaedah. hehehe bagus kan? boleh dikatakan selagi tak balik selagi tu i akan merayap mengukur mall. sampai semua org dalam mall tu cakap hari2 muka i*okey ni tipu. hehehehe so bila dah dekat klg best dapat meet kwn2 lame, heeee nk tengok kwn lame? tp muka bukan muka org lame ye :)

heeee ni lah mereka :) sgt2 best keluar, mula2 dah round dekat mall sampai penat lepas tu naek kerusi ogawa yg masukkan seringgt tu, dah masuk2 lagi sampai ade org buat muka kesian nak duduk pulak. hehehe

lepas tu dorg deside nk karoke, layan je lah tp i tak nyanyi malu katenyeee hahaha so before masuk bilik karaoke main dulu,nk tau main ape?haaaa ni main ni, hehe*sebenarnye tk tau game ape,hehehe so i jadi pengadil yg adil :) hehe

and the last ade org cuba baju tp tak beli, muahahahaha :)

okey lah love youuuuuu jumpa lusa ye :) kenapa tk besok??hehehe tunggu :)

*sebelum tu to all my readr please read this -,- she need your help

15 comments:

bunga said...

lau cuti n p beli shoping banyak gak beli barang xberfaedah..ehhee

Sunah Sakura said...

teringin gak nak kuar dengan kawan2..huhuhu

mykhalis said...

puas hati jumpa kawan2 lama

kiera'sakura said...

x suka soping jalan2 mall sebab penat... suka tido jer..hihihihi :p

yad'z said...

best nye die hang out.. =)

Nour Akmal said...

bestnya hang out mcm ni..
mmg happening..=)

Dosh Saleem said...

pergh lepak ngan kawan2 memang seronok.huhu. :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga ; hehehe alaaa mula2 je rrse tk de faedah, lame2 msty berguna jgk barang tu, hehe

sumaiyah mokhtar said...

mykhalis ; bestttttttt gilowww hehe

sumaiyah mokhtar said...

kiera'sakura ; best la dearrr :)

sumaiyah mokhtar said...

yad'z ; jom hang out dengan i :)

sumaiyah mokhtar said...

Nour Akmal : haah best, bkn slalu kn huhu

sumaiyah mokhtar said...

Dosh Saleem ; 1 ari suntuk kelua pn tk ckup. huhu

Far8 budak baik said...

aalalala pic last tu..
nk depan cermin je =p

sumaiyah mokhtar said...

Far8 budak baik : hehehe sekali sekala ape slh nye :)