07/01/2012

ada roomet baru :)


 
Hye assalamualaikum, heeee okey lah nak update laju-laju walaupun taip terkial-kial, hehehe ermmmm kerja berlambak lah idea nak update datang, acane ni? hehe so update lah sekejap, ;)
Kerja banyak pun dating, ehhh bukan dating cik sayang teman makan je, heee dah lama rasanye tak sebut ‘cik syg’ sampai ade orang cakap kite dah tak ada apa-apa, hoi bukan artis pun kau nak gossip kan? jeles le tu, hehe hari ni lunch pizza je dengan die, hurmmmm bila lah nak berhenti nafsu-nafsu ni semua,tak mcd pizza tak pizza kang mcd kalau la ade mcd sendiri mungkin akan berhenti dengan ni semua, aceceh cerita lebih.

Bukak menu pizza time lapa! Haaaa habis semua kau nak rasa, bila dah makan die tolak die, makan pulak pizza extra chezzy.
tengok masa dah kenyang macam rasa menyesal sebab banyak gila lemak yang dah masuk hari ni. hehehe





 
so after makan masa nak balik ajak die pegi bagi ikan makan, wahhhh dah gaya bawak budak kecik bukan main die excited, mana tak excited sekali datang ikan besa-besa.



 
Yeahhh lepas dah tengok ikan terbukan pintu hati nak belikan ikan ;) hehehe ade teman baru
Haaa ade 6 ekor, heee cantik tapi sombong! Orang nak ambik gambar lari pulak. Hehehe





hehehe thanks dear :)












dua-dua dah tembam, nak lawan kite lah tu :)

2 comments:

Fatin Mraz said...

makan byk..bam bam..hehee

sumaiyah mokhtar said...

Fatin Mraz : tu la pasal, :(