03/01/2012

new baby born ;D

assalamualaikum, hyee bukan senang nak update pagi-pagi nih, sejak-sejak kelas dah menguasai masa kan. heee so pagi ni bila dah kacau air nescafe dah minum segelas baru dapat msg kelas batal, nak tidur balik memang tak la kan. heee so update sikit lah.

yeahhhh anak sedara makin bertambah umur tetap sama okey walaupun dah berpangkat makngah, heee so last day balik melaka kejap tengok baby,



tadaaaa bukan edit pic yeee, memang kemba, heeee sorang girl sorang boy, ce teka ce teka mane girl mane boy. hehe
-Aniq Faris
-Ainul Farisah
;)
heee bukan baru ni je anak sedara, heee dah lama dah jadi 'makngah' heee


nampak? hahaha sekali mengamok ape pun tak boleh :)
okey la nanti update lg bye, love you all.

4 comments:

Fatin Mraz said...

kembar sepasang? alhamdulillah..

dhiera said...

yang sorang tu kecik sikit dari sorang lagi. mesti adik~

sumaiyah mokhtar said...

Fatin Mraz : haah :)

sumaiyah mokhtar said...

dhiera : salah2, yang kecik abang, gugurl adek :)