08/01/2012

mintak-mintak ni lah penemuan terakhir kita :(

okey last-last kali ni betul-betul nak buat perjanjian dengan diri sendiri mesti kena diet, :( semua dah rasa kan? lepas ni selamat tinggal fast food :(

harap-harap jadi kenyataan, atau pun sape-sape yang ade tips untuk kurus atau dah cuba apa-apa produk kurus dah telah pun berjaya sila tinggalkan comment brand ape :(

bye love love you, *kecewa berat badan semakin mendadak :(

8 comments:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

SAYA BUKAN SAMDOL said...

cuba try herbalife. sebab mostof my friends cuba alhamdullilah, get their own shapes back.

kurus sgt pun tk lawa la. i yg kurus ni nak gemuk tau dak heeh

Dalila Hamid said...

adeh!!... KFC memanggil-manggil suruh di isi dalam perot!!

msredcheesecake said...

Msred pun tengah cuba nk diet... Mental kena kuat....

sumaiyah mokhtar said...

Emmet : thanks :)

sumaiyah mokhtar said...

SAYA BUKAN SAMDOL : realy? sedap ke tk ek nti nk try lah/

sumaiyah mokhtar said...

Dalila Hamid : kalau dah panggil habis lah hehe

sumaiyah mokhtar said...

msredcheesecake : masalah kite mental kita slalu kalah dengan nafsu. hehe