27/01/2012

selagi boleh makan :)

Heyyyy assalamualaikum, haaa macam biasa lah kan alasan tak update sebab tak ade mase,name je tengah cuti tapi masa berjalan bukan main laju, tengok-dah nak sampai masa kena balik kuantan,haihhhh mengeluh lagi,



Haaa duduk rumah asyik-asyik menternak lemak yang sedia ade dah banyak ni kan, hahahah tapi ternak hari best, secara percuma ade orang nak belanja kenny rogers so ape lagi siap sedia lah kan :)





so mari kita tengok siapa yang membesar dengan jaya nya :)

10 comments:

Youhazreenda said...

hambooiihhhh sedapnyaaaa -_-"

♥e'in♥ said...

alahai sedapnye!!

kim heeruul said...

suapkan gua sikt .hihi

yad'z said...

saye tak penah makan kenny .. caye tak?

Adila Saidi said...

saya pun tak pernah makan kenny. sob sob ):

sumaiyah mokhtar said...

Youhazreenda hehehe bila nk belanja i pulak?

sumaiyah mokhtar said...

e'in hehe nanti rase tau :)

sumaiyah mokhtar said...

Kim heeruul hehehe suap sendiri :)

sumaiyah mokhtar said...

Yadz hehe nanti cuba la, sekali sekala tak pe jgn selalu :)

sumaiyah mokhtar said...

Adila saidi heeeee nti i belanja nk?