27/04/2011

barcelona vs real madrid

haiiii assalamualaikum :) heyy hari ni tk tau nk update ape, idea tengah tepu, puas fikir tak jugak dapat, HAHA last update ni je lah, nk wish good luck untuk cik syg yg main untuk barcelona mlm ni, please jangan kalah lagi, real madrid je tu HAHA

ehhh kenapa?tak caya yg cik syg maen bola untuk barcelona? haaaa tk cayaaa tgok ni. HAHA

okeyyy dah perasan, *____*

i tetap malaysia :)

LOVE YOU ALL :)

6 comments:

Emilia Emira said...

Mr. ABCDEF sy maen untk arsenal..haha nak jugak kan..ngee~

shahjiehan said...

klo cam tu Sj nk jadi player malaysia la..ade org pmpn sapot! lalalalla

sumaiyah mokhtar said...

Emilia Emira : bole je sygggg HEHE :) tp jgn ckp fabregas mr.abcdef you da la hehehe

sumaiyah mokhtar said...

shahjiehan ; hehehe penyokongnye adalah sy :)

z a z a said...

betul! bile duk UK baru sye sedar bahawe I HEART MALAYSIA.. hihihi. terlebih EMO

sumaiyah mokhtar said...

z a z a : hehehe so mari lah balik malaysia :)