14/04/2011

new home for brovy and wife HAHA

hyee assalamualaikum :)

semalam cerita pasal new baby born hari ni nak story pasal new home :) HAHA best sgt2 semalm snap pic brovy and jenny ps2 send dekat cik syg, die sebok ckp kesian ikan tu duduk rumah setingan je, okey kalau setinggan jom kite belikn yg banglo nk? lepas tu cik syg ckp okey esk balik keja kite pegi,

sebelum pegi, makan mcd dulu, first time makan ala kadar, mkn dah tak berape nak lalu excyted sgt lah kan nk tgok kedai pet tu, then dah makan siap2 terus ke kedai pet tu masuk2 bau die jgn ckp lah ikut kn hati nak patah balik n batalkn niat2 tu, lepas tu tahan jugak sebab ternampak ni

haha comel2 semuanyeee lepas tu jalan lg sikit jumpa ni pulak

ouhhh name die abrynon HAHA comel kn, mase i pegang tu die dah buat muka mcm ouhhhhh belilah syeee tolong la,sy tk suka duduk sini, bau taik kucing tau tk. HAHA

okeyyy lepas tu terus cari barang2 mula2 pegang aqurium yg kecik yg plastik tu sambil buat muka ouhhhhh nak yg besar sikit sebenarnye,lepas tu cik syg terus kebelakang n cakap yg mcm ni tk nak (sambil pegang aqurium besar yg cantik tu) HAHAHA okeyyyy nak! HAHA

mase nk bayar tu tibe2 i nampak nieeeee

sangat comel then die tnye "syg nk ke?" sekali jwp pnye excyte nakkkkkkkkkkkk lepas tu die ckp "final buat betul2 result okey i beli" errrrrrrrr harga die 300 okeyyy untuk yg baru 2bln, jgn risau beli time 2 bln mmg jinak compom punyee tk hilang sebab die main dekat badan kite je, and tak gigit :)

so lepas dah pilih barang2 terus balik smpi cik syg tnye ade nk g mane2 lg tk okeyyy terus jwp TAKDE ;) HAHA

tadaaaaaa okeyyyy besar kan rumah en brovy dan isterinye jenny, lepas tu i piki blik mcm sunyiii je rumah besar tp penghuni sikit so alang-alang cik syg beli kan bibik untuk mereka berdua. HAHA die ckp sekor bibik,sekor tukang urut,sekor driver,sekor tukang kebun. HAHA tukang kebun is ikan bandaraya :) HAHA

so ni lah hasilnyaaaa

TQSM dear :)

14 comments:

sabrina said...

comelnyerrr.....:)))

HonEyBuNNy said...

wow....sangat comel...

sumaiyah mokhtar said...

sabrina : thnks ^______^

sumaiyah mokhtar said...

HonEyBuNNy : hehehe you lg comel :)

CikHaniBhulat said...

comel...

sumaiyah mokhtar said...

CikHaniBhulat : hehe thnks :)

zyra toink toink said...

weeee weee~~ cooomel gileeee ^^

sumaiyah mokhtar said...

zyra toink toink : comel kn? comel mcm u :)

misscha said...

ikan2 chumel sy (gapi) byk dah arwah...susah la nak jaga...last2 bela ikan laga...senanggg....:)

sumaiyah mokhtar said...

misscha : huhu ikan gapy mmg susah sikit bela, sbb die senang mati, tp bela ikan laga ni sunyi skit, tk leh bela bnyak2 :)nanti gado2

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose down[/url] Donald Zimmer sexual surplus My husband and I have sexual problems. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Fuqlfy
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin uk[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Jacken outlet[/url] Yfuovk [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora Sale[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose[/url] The mix of games at The Gadget Show Live is an odd one. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Ppnyav
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin outlet online[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Jacken[/url] Tmujrs [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora jewellery[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose down jackets sale[/url] In addition, audio/video units that incorporate navigation as well as various playback devices such as DVD's, CD's, MP3's and cassettes are also manufactured by the company.. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Yrwvtc
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin outlet uk[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Shop[/url] Feoqpm [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora uk[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose outlet[/url] However, the breeding of modern the Golden Retriever is highly influenced by Irish setter, Bloodhound and Tweed Water Spaniel.. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Wuqruc
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Jacken outlet[/url] Hropjp http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk