23/04/2011

thanks to all :)

assalamualaikum :) hehehe mood berbunga-bunga mcm misha omar HAHA okeyy tengok picture je lah ehhh panjang sgt nk story :)
kek budak dah besa :) i love it,sgt2 sedap okey
HAHAHA malu2 nk potong :)
with kak dila :)
roomet tak lengkap :) HAHA dua org lagi balik kpg atas sebab-sebab tertentu :)
HAHAHA perasan tengah melukis, nak tau die lukis gamba sape?
lukis gamba i lah :) tibe2 jadi gamba bawah ni, HAHA
:)
and thanks to dear sebab hadiahkan i jersi malaysia ni, siap ade name :) suka sgt2 huhu
and from kak diela and abg apis :)
*tk lupa jugak to my lovely friend untuk baju kurung tu, bery nice :)
love youuuu all so much :)

6 comments:

cik wiwiz said...

Happy Birthday awk.. :) Semoga panjang umur murah rezeki hepi2 salu ye. May Allah bless you :)

sumaiyah mokhtar said...

cik wiwiz :huhuhu thanks dear :)

Izyan Masri said...

PART JERSEY MALAYSIA TU YAN NAK JELESLAH.WUWUWU T_T

sumaiyah mokhtar said...

Izyan Masri ; hehehe nti u tempah la, kite pkai sme2 :)

shaFazie said...

sue..happy befday.....sory lmbt wish :)

sumaiyah mokhtar said...

shaFazie : hehe thanks yah :)