15/04/2011

i di TAG lagi :)

apabila di tag dan bila berkesempatan i akn selesaikn, tp bila tk sempat tk dapat nk buat pape :)

so ni i di tag oleh cik fyra :)

1. Adakah anda rasa HOT??

HOT gile, pakai air corn lah dekat bilik ni baru i rase i cool :) HAHA

2. Upload wallpaper lappy/p

3. Cerita pasal gmbr

kalau nk cerita sekit punya panjang lah, so ni cik syg errrr gedik sgt letak destop pic gmba die, bile nak presntation mengelabah tuka wallpaper window vista, suci je nampak. HAHA

4. Bila kali terakhir anda makan ayam

ayam? errrrr lupa la tp kalau nk ikut tiap2 hari makan ayam, :)

5. Lagu terakhir yang anda dengar

eye-kau tetap di jendela kenangan ku HAHA lagu nak jiwang.

6. Apa yang anda wat selain menyelesaikan tag ini?

bukak tv, tp tk tau spe yg tengok HAHA

7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?

sue,kakak,aina,cik sue,mak ngah :)

8. Tag 8 owg..

muaz

afiq

umairah

ariffin janal

zyra

nelly

zaza

izyan masri

9. Siapakah no satu yg anda tag

abang sy :)

10. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag

zyra yg comel :) HAHA

11. Orang ketiga yang ditag sedang berhubungan ngan spe?

errrrr syahmi ruhizat tk silap, sebab ape letak tk silap? sebb bf die pn tk nk add i, so mne la i kenal HAHA

12. Bagaimana dengan no 4

bercinta sakan dengan kak miera :) niceee

13. Pesanan buat no 6

jage diri elok2 jgn lupa buat tag ni. HEHE

14. kata-kata cinta buat no 2 gile kau, classmet i kot, ade kena parang dengan awek die kang HAHA

15. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg ditag di no 1

tinggi

kurus

suka main futsal

suka bg hadiah (ehem2) HEHE

dh nak habis belaja :)

16. Persamaan antara lembu & kambing

dua dua tak pandai bercakap bahasa melayu :)

17. Perasaan ketika menjawab tag ini..

penat gile baru sampai dari kuantan HUH

18. Adakah anda tahu Rizman itu sengal

rizman tu bukan ke dah kena tangkap mse jumaat lepas? alaaa jangan risau,die mmg da kena tangkap lahhh tk yahhh sebut2 lagi, HAHA (tipu je)

19. Gay or Les

gay? les? abis gamba dekat lappy i tu spe? HAHA

10 comments:

nelly said...

Terima kasih .dah pernah jawab dah dulu ! !
^^

Izyan Masri said...

WUWUWU.KENE TAG ! XD.NAK JOIN KALAU ADA MASA JAP LAGI YE XD

shahjiehan said...

o0o..straight la ni ea.. hahaha

SYAFIQAHSALEH said...

hehe..la nape nak kena tukar plak masa presentation?:D

sumaiyah mokhtar said...

nelly : okeyyy tk pe :p

sumaiyah mokhtar said...

Izyan Masri : okeyyyy dear :)

sumaiyah mokhtar said...

shahjiehan : hehe haah :)

sumaiyah mokhtar said...

SYAFIQAHSALEH : sbb nanti lecture banyak tanyeee :) hehehe

Zaza said...

kenapekah saye ditag? ha ha.
x pe lah

sumaiyah mokhtar said...

Zaza : i saje je pn, main amik je hehe