16/04/2011

masak lagi? huhu

assalamualaikum, hyeeee best nye duduk dekat joho, indah je semuanyeee, ade parents ade makan best2 ade wifi laju2 semua ade lah :) tp ape yg ade hanyalah sementara, esok dah kena kemas2 kena balik kuantan semula, okey lah redha je :)

hari ni nak cerita pasal masak, ala msak sikit nak kecoh2 org lain tu siap masak lg sedap lg tk de pape pn, HAHA tu org laen ni i, tk same yeee. HEHE hari ni i masak

pucuk paku masak lemak cili padini padi

sambal petai udang

ikang goreng :)

pecaya tk? hehe sedap oke :) tk caye dahhh HEHE ala stakat msak biase2 bole lah, kne masak pelik2 terdiam HAHA

okeyyy la sambung next entry lg ye, kena taip laju2 sebb nti ade org cakap i bukak ofic dalam bilikk HAHAHA byeee love youuuu :')

6 comments:

Zaza said...

ya allah sedapnye pucuk paku masak lemak!! kat sini x dek pon. huuuu..

btw, awak mmg jd silence reader kat blog kite ke?

CikHaniBhulat said...

sedap nyew sambal udang...tp hani xmkn petai..hehehe..ikan goreng pon sedap..mkn dgn nasi pns2..pehh, meletup...

sumaiyah mokhtar said...

Zaza : hehe u duduk mane je? ouhhh dtg lah johor, banyak pucuk2 yg kadang2 sampai i pun tk kenal :)

silent reader?actly i nk follow tp hri tu mse internet lambat i just dapat baca n comment je, then bru i tringat yg i tk follow u lg :)

sumaiyah mokhtar said...

CikHaniBhulat : hehehe betul2 ikan tu pn kne mkn time panas2 bru best :)

cik fai said...

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee udang masak petai .
nyum nyummmm ... :p tapi fai alah ngan udang .
mam petai jelah .
huhuhu

TQ follow fai ea , fai dah follow awak :)

sumaiyah mokhtar said...

cik fai : hahaha alah eh? ala mkn je, than je alah2 tu, HEHE :) okeyyy thnks follow :)