15/08/2011

berbuka with family `cik syg`

assalamualaikum,hari ni buka ape? okey dah pasang niat mmg setiap kali update nak tanya buka apa. boleh? hehe..haihhhh hari ni berbuka dekat rumah family cik syg, mula-mula cik syg cakap die nak i buka dekat rumah die i dah berbelah bagi sebab segan sikit,

so pagi kelas macam biasa masuk tengahhari je dah sampai rumah perut mula dah sakit tak tau lah termakan julab dekat makanan yg mane 1, ye lah da makan buka tak hengat, so cik syg tak percaya sebab tibe2 sakit perut, so tk nak die kecik aty pegi lah jugak rumah die, tp awal2 dah peesan dekat perut, jangan buat malu. hehehehe

so kemenangan kepada cik syg sebab dah berjaya kena kan i, tkpe2 rumah die kan sebab tu die menang,heeee dah berbuka siap makan punye lah payah nk balik, berapa banyak nanti da. hehehe btw alhamdulillah okey :)

see you all, love you. :)

6 comments:

Nica said...

waa bestnya berbuka umah cik syg..

sy x merasa lagi, tsk tsk.

:)

bunga said...

amboi..habis perut buat hal xkat umah cik sayang>>

sumaiyah mokhtar said...

Nica : hehehehe insyaAllah coming soon la tu :P

sumaiyah mokhtar said...

bunga : hehehehe nasib baik tak, perut tibe2 baek :)

Miss Fyra said...

untungla, buka uma bakal mak mentua heee, tp mesti ad sweet memory xleh lupew kan, hek hek, gurau ajew :D

sumaiyah mokhtar said...

Miss Fyra : ouhhhhh jangan mention. hehehehe :)