12/08/2011

yeah new jersi ;D

assalamualaikum, heyy hehe kenapa semalam tak update? sbb malas, kenapa hari update? sbb rajin, tu je. hehehe sebab tu pun nak bagi tau kan, hee hari ni pegi buka ramai2 dekat padang, huhhh org bukan main ramai,

nampak di situ yang makcik2 yang duduk di rumah ni malas nak masak atau tak berkesempatan nak masak, heeee alahhh ape ingat makcik je perlu masak? i pun kena jugak, heeee so menu i utk hari ni, air tebu plus puding je, haihhhh kenapa mcm tk selera je, HAHAHA haihhhhh diet la, kan nak raya, harus kurus! ;)

hari ni sebenarnye malas nk type banyak2 tp di sebabkan harini bukan WORDLESS so tk yah nak jadi malas sgt, hehehe

ehhh sape dah ade new club jersi 2011/2012 punya, hahaha most jersi2 home and away dah banyak berubah, heeee tp sgt sedih sbb away tkde yang ladies punya so i ambik yang home je dulu,

heeee home i punya away cik syg punyaaaa sebenarnye away lg lawa color die, tp tu lah ladies punya tkde stock lagi, so tnggu je la :)

tengok cantik kan away punyaaa. heee so banyak lagi club lain yang dah berubah, cepat2 dapat kan yang baru jersi lame dah boleh bako :)

okey lah love you all :)

10 comments:

Nurnajwa said...

Aaaaa, ni jersi bola ke? ;D

*ehehe, budak taktau mmg mcm ni*

ZWAN SABRI said...

owh.. you mmg minat ek pakai jersi? gurl kalau pakai jersi, kelihatan seksi.. HEHE

SyArk BudAk NaKaL said...

aiyookk!!! GUnners ke? ni yang nak masam muka ni... *Chelsea chelsea!

Wuming said...

Jarang ada gadis manis buat entri tentang Jersi ni...:)

sumaiyah mokhtar said...

Nurnajwa : aah dear :) hehehe

sumaiyah mokhtar said...

ZWAN SABRI : seksi? ouhhh tk jadi la pakai, hehehe :)

sumaiyah mokhtar said...

SyArk BudAk NaKaL : alamak tk boleh geng ni, hehehe :)

sumaiyah mokhtar said...

Wuming : manis? heee tk langsung :)

dhiera said...

erk..saya memg tak tahu apa itu away ape itu home?
tak layan bola~ agak blur baca ni.

sumaiyah mokhtar said...

dhiera :hehehe aah, setiap team ade 2 pasang baju :)