23/08/2011

so nice ;)

heyyy assalamualaikum, rasa macam tengah update entry pulang ke johor je, berbunga-bunga nak balik. hehehe sabar-sabar tak sampai 24 jam je lagi boleh balik :) dan tak sampai seminggu je lagi kita semua nak menyambut aidilfitri, heeee so how persiapan? banyak baju raya? heee

 

last mounth i ade buat order for something yang sangat-sangat susah nak jumpa, and the end jumpa jugak, nak tau ape?

 

haaa cuba teka ape ni,

kad kawin? salah.

 

 

 

kad matrik? salah

 

 

 

 

 

 

 

kad raya? lagi salah

haaaa tu pendrive lah, unik kan? heeee sangat-sangat suka :)

 

 

 

 

heee so tu je nak update untuk hari ni, :) lot of love, byeeeeee ;D

 

8 comments:

sahidakalis said...

xpenah nmpk la...

bunga said...

waahhh..betul ke..mmg unik..xpernah lak jumpa cam ni..buat sendiri ke??

sumaiyah mokhtar said...

sahidakalis : heee ni dah nampak dah :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : hehehe mmg betul pn :)tk i order :)

sally wanny said...

la..btl ke? tak pnh jmpe lak yg mcm tu

sumaiyah mokhtar said...

sally wanny : haah mmg susah nak jumpa :)

shishi.. said...

mmg unik..

sumaiyah mokhtar said...

shishi.. thanks :)