22/08/2011

lagi-lagi entry makan :)

hehehe assalamualaikum, masa yang di tungg-tunggu hampir tiba, semua orang tak sabar nak raya tapi i je tak sabar nak test 2, percaya? hehehe tk baik tk percaya org bulan-bulan puasa ni :) so semalam berbuka ape? heeee kite buka KFC je, heeee makan lagi fast food lepas tu termenung sendiri depan cermin sambil mulut mengungkapkan `alaaaa gemoknye aku` hahaha bukan ape saja kelua ramai-ramai, sebenarnye nak jumpa ex housemate, dah lama gila tak jumpa, so we all hang out lah ramai-ramai sambil meraikan die dah meningkat umurnye :)
fatihah me and birthday girl,
sory tk ada kek, ini je yang tersempat. hehe yg lain tak tersempat :( and the last one si mok yang dah tak ingat dunia, masih belum boleh mengawal perasaan nak makan banyak-banyak :) heeee
okey lah see you all, love you :)

14 comments:

Nurul Ezlyne said...

yummy~haha.tahan nafsu bulan pose ni.hehe

ena meina said...

hidup kne mkn,hehe :)

zulhilmi.tempoyak said...

blushing dah ni...

sbb awk kt i.....u...hahaha

::sarah:: said...

nak jugak kfc =P

sumaiyah mokhtar said...

Nurul Ezlyne : huhuhu ikut nafsu gile ouhhhh :)

sumaiyah mokhtar said...

ena meina : terbaliklah dear, makan utk hidup :)

sumaiyah mokhtar said...

zulhilmi.tempoyak : alamak double meaning ni :)

sumaiyah mokhtar said...

::sarah:: jom kite berbuka same2 huhuhu :)

Lyaa Suriany said...

tiba3 rase nk makan cheezy wedges..
hee

bunga said...

amboi...mmg dah lama xmakan..:)

sumaiyah mokhtar said...

Lyaa Suriany : huhuhuhu sedap gile, tp tk boleh selalu, chees tu :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : jom2 kite mkn same2 :)

shishi.. said...

wahhh...my fav..

sumaiyah mokhtar said...

shishi.. same like me :)