03/08/2011

2 hari dah berlalu ;)

assalamualaikum yeahhhh alhamdulillah done untuk 2 hari berpuasa dan akan sambung seterusnye esok, heee hari ni plan nak makan mcd, tapi berubah arah pulak, heeee terus ke tempat lain, :)

nampak tk muka penat? gile tk penat.. hehe ala mcm org lain tk puasa je :)

heee tnggu waktu berbuka,smpai dah ke atas2 dah kaki nasib baik tk baring atas meja. hehe

so hari ni buka chicken chop, heee

okey tk bole tengok gamba wktu puasa, menggugat iman hehe

and chessy wedges.. heeee ape ni semua makanan mengemokkan haihhhh tkpe2 last, hehe berapa kali last da :)

so the last mcm biasa lah, heee dapat hasil sikit je utk hari ni :)

okeyyy LOVE YOU ALL ;)

16 comments:

Muhamad Syafiq said...

selamat berpuasa ..

ZWAN SABRI said...

bukak posa makan chicken chop x ajak.. HUHU

MySuaraBlog: Sila Duduk Rapat2, JANGAN Duduk Renggang2

Aisyah Aina said...

hehe...perempuan kalau keluar mesti ada hasil la...walaupun sikit :D

Ecah Ecot said...

ni g bkak pose ke g shopping?hehe

SiS NaD said...

Salam Sumaiyah...

Wah!~ Berbuka dengan chicken chop tu.. Tetiba teringin la pulak... Siap shopping2 lagi ye... Hehe!~

Nurnajwa said...

Wuuuuu, chicken chop ;D Hehe

Shopping itu harus ><

sifu im said...

haha..kwn aku cakap klu org puasa,dia cakap penat giler..maknanya dia tu puasa x iklas..tapi xpe..aku dh jawab kate2 kawan aku tu..aku cakap org yg x kuat ibadah mmg x rase penat..haha

Qaseh dalia adelia said...

ahhh wedges!

sumaiyah mokhtar said...

Muhamad Syafiq : selamat berpuasa jgk :)

sumaiyah mokhtar said...

ZWAN SABRI : hehehe nanti kite ajak tp awk kena belanja :)

sumaiyah mokhtar said...

Aisyah Aina : tu lah da name pmpn ek, hehehe

sumaiyah mokhtar said...

Ecah Ecot :hehehe dua2 skli :)

sumaiyah mokhtar said...

SiS NaD : wasalam, heyyy hehe bila kite nk shopping same2 :)

sumaiyah mokhtar said...

Nurnajwa : hehehehe kamu suka jgk ke dear?

sumaiyah mokhtar said...

sifu im : hehehe susa nk faham ape yg you maksudkan tu :)

sumaiyah mokhtar said...

Qaseh dalia adelia : hehehe nk tk? jom2 i belanja :)