10/08/2011

haihhhh BB ouhh BB ;D

hey hey hey assalamualaikum,fuhhhh2 lamenyeee i tak update, :( hehe i tak update ade sebab, sebab nye BB i buat hal lah dah berapa hari die merajuk dengan i, nak online punya lah susahhhh huhhh

padahal i dah tuka BB baru dah, sebab sebelum ni i pakai BB black, pun bermasalah so i tuka la BB white, ingat dah tuka tak meragam lagi, rupanye sama je, :( so borak2 dengan mmbe i die cakap tuka BB baru lagi, so i tought nak tuka BB GOLD hehehe ade ke?

so i pun servey2 banyak tempat jugak i usha semua buat muka pelik bila i cakap nak warna gold, so i dah terdetik hati cakap `errr i yang tak tau ke dorg semua yg tak tau` hahaha

so bila i dah pening sgt pergi satu kedai ni, i usha2 ade BB GOLD i pun tnye die `uncle arrrr kalau i mau tuka BB ambik BB GOLD belapa lu mau ambik` uncle tu pun tanya`lu punya BB apa` so i pun dengan semangat keluarkan....

`ni uncle BB WHITE punya` sekali uncle tu tengok terus die cakap i gila and halau i balik, HAHAHA ape tk same ke BLACKBERRY dengan BROADBAND? dua2 bb jugak kan? boleh online jugak kan HEHE :)

8 comments:

Nurnajwa said...

Hahahaha, sabar jela sis ni XD

Ade plak broadband jd blackverry ;)

dhiera said...

adoyai~
nak tukar broadband dgn blackberry ke? memang la kena halau~hiks

salam perkenalan ye...

sumaiyah mokhtar said...

Nurnajwa : heheheh boleh online jugak dear :)

sumaiyah mokhtar said...

dhiera : hehehe salam perkenalan jugak :) love you.

Aisyah Aina said...

hahaha...adoi...mula2 pon ingat cakap pasal blackberry rupanya broadband...

Redbloodsnow said...

hehe.tukar je yang. jgn tak tukar. btw, BB myra sebulan byr brape ek? kata org lah kan...kalau pakej RM48 sebln..mmg payah nk on9. tp if area bandar..laju aje lah.

pakej rm68 sebulan lak...laju taw org kate. tak kisah kat mane tmpt :)

sumaiyah mokhtar said...

Aisyah Aina : hehehe kalau singkatan dua2 BB :)

sumaiyah mokhtar said...

Redbloodsnow : tp yunk i punya yg 68 sebulan tu, :( still slow. sgt2 merana nk tnggu.