16/08/2011

entry sedih ;(

hey assalamualaikum, hari ni buka ape? dah janji kan? kan? sebab bulan puasa ni i nak update hari2 nak tanya buka ape even you all jawap i tk dengar,heeee dah lame tk buat entry sedih kan? hari ni nak jugak buat, gagahkan diri supaya tak menangis mase menaip, heeee bukan sedih untuk semua orang but untuk i sorang saje, ye i repeat untuk i sorang sahaja. :(

nak tau kenapa? let me share, okeyyy i pun dah tak tau nk berusaha macam mane gigih lagi untuk mendietkan diri yang dah semakin hari semakin naik berat badan, errrrmmm semua nya berpunca dari putus cinta dulu, heee masa frust dulu makan tak hengat sekarang baru kau rase erti penyesalan, tk guna ehhhhh hehehe

ermmmm ala tapi frust sekejap je, selera yang lebih.. hehehe so lepas je i putus cinta dulu terus mendadak naik, most org sekeliling tegur tak kira tua dan muda, semua cakap i gemok, hehehe okey tak caya mari tengok perubahan yang mendadak secara tak di sengajakan ni, :)

seeeeeee kurus?kurus kan? nak tengok ape jadi selepas tu?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

haaaaaa ambikkkkkkkkk macam badak terus nyahhhh hahahaha.. dalam pada gemok pun cik syg samba jugak. hahaha

and ni the laters pic, masih lagi dalam keadaan demok, hurmmmm macam-macam produk i dah cuba, cakap je produk ape,dari kampung sampai ke bandar punya semua dah cube, yang mahal yang murah, semua dah...perubahan? tk adooooo kau.....buat habis duit je,

hurmmmm siapa yang dekat sini dulu demok and sekarang dah berjaya kurus, mehhhh la share, simpati lah dekat i ni, cepat simpati, :( heeee okey la, mari ramai2 doa kan i cepat2 kurus, yeahhhhh :) love you all.

8 comments:

urzain hussain said...

dulu kurus dah gemuk dah..??
mendadaknya naik..
huhu

::sarah:: said...

sabar k.. i p0wn mengalami masalah yang sama.. kita usaha k! insyaAllah.. jangan mam nc.. then banyakkan minum air k0s0ng! insyaAllah.. =) u tetap sweet k ;)

shazmir said...

cantik ape awk..ok lah nie...
cun..!!

xyz4mir.blogspot.com

sumaiyah mokhtar said...

urzain hussain : sgt mendadak kan?hadoiiiii :(

sumaiyah mokhtar said...

::sarah:: : heeee thank for the tips sweety, you more then sweet syg :)

sumaiyah mokhtar said...

shazmir : uithhhhh tk cantik la demok2, lemak sane sini, hehehe

nur idzatul mahfudza said...

salam..

tak la gemok sgt..cume nek sket jer..ok per..cam brisi2 sket..aslkn brt ideal ok kan..sy nie lgi cam geng ng gajah dh..nk kurg kn brt sket ok kot..tpi jgn kurus sgt..

btw,slm prknalan..

www.idzatulnur333.blogspot.com

sumaiyah mokhtar said...

nur idzatul mahfudza : tkde mknenye gajah dear, you comel je :)