14/08/2011

selamat ulang tahun sayang :)

assalamualaikum,
heyyy berbuka ape hari ni? heee hari ni we all sambut birthday cik syg with roomet, mula2 decide nak supricelah kononnye, lepas tu cik syg mcm dah tau, sebab i pakse2 die bawak kereta sedangkan 2 kereta kosong, haha
so pakai plan B, bila plan B pun dah lari sebab kan jem so terpaksa la cakap jugak yang i pegi ambik kek, heeee lepas siap ambik kek terus ke Teluk Cempedak, berbuka mcdonal dekat sana,

heee so no lah kek nye, tak guna punya kek! cair sebelum masa! hahaha simple je sebab tk muat nak letak name, so dari rosak kek baik tak payah tulis. ;)

hafizuddin square :) hehe nama dah la same, tarikh lahir dekat2 so buat je skali :)

heeee kad yg di keja keras kan i sendiri last minit, hehehe nk keluar dalam pukul 5.30 tp pukul 4 kad baru siap :) hehehe

with lovely roomet :)
okey org lain dah boleh tutup hehe
to my love ;
"selamat hari lahir sayang, semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki,terima kasih sebab selama setahun dua bulan ni b banyak ikutkan kehendak syg,,sentiasa buat yang terbaik untuk syg,paling best pendengar rintihan jiwa yang terbaik, syg selalu doa hubungan kite akan kekal hingga akhir hayat, and hanya takdir yang akan memisahkan kite,i love you more and more dear"
okey dah td dah jiwang2 kan,dalam ni tk payah nak jiwang2 sgt, HAHAHA :)

4 comments:

Cik Aish said...

waaaaaaaa hows sweet..aish pun klu nk bg befday kad, suka bt sdiri..:) hope dia appreciate la kan.. :)

H.J said...

kim salam bfday kat cik sayang tu..haha

sumaiyah mokhtar said...

Cik Aish : heeee haah hope die suke, heee dah la kad banyak love2 :) maluuuuuuu ;')

sumaiyah mokhtar said...

H.J : heee insyaAllah :)