27/08/2011

my ex schoolmate :)

hyeee assalamualaikum, lamanya tk update, yeahhhh dekat rumah ni bukan boleh duduk-duduk goyang kaki, banyak benda yang nak kena siap kan, buat baju raya, kuih raya, kemas rumah semua i buat,percaya? tak caya dah nama kau dolah. hehehe okeyy so far persiapan raya tak berapa nak lengkap lagi disebabkan orang ramai yang berpusu-pusu dekat mall tu, apelah dorang ni kan beli lambat-lambat, dah duduk kluang tu beli la awal-awal, bagi peluang dekat orang yang tak duduk kluang beli last minit. kan? sape stuju angkat jari kelingking. ouhhhh dah-dah tak payah nak cerita banyak-banyak kalau betul tak ape, ni tak merapu-rapu macam penyapu, ehhh banyak pulak perumpamaan hari ni kan,penyapu lah dolah lah, haha okey dah. hari ni buka ape? yeahhh harini hari bertemu kawan se batch lame, heeee so first we all decide nak makan dekat Two City, so dah lambat,terus tuka last minit sebab dah penuh, fuhhh tak dapar cuci mata, ehhh tk salah tak dapat makan sedap-sedap. HAHAHA then terus ke satay kita, bukan kite punya, masih tuan kedai punya. hehehe
makan nasi goreng daging merah sikit haha sumpah sikit nasi die, nasib baik sedap. :) okey dah lah cerita penat, kite tengok gambar sekeping dua ni ehh, heee
from left, wanie, nia, nabilah and athyrah
nat and kecik yang dah besar sekarang :)

and the last syamim,ajim,mirol,kecik and aan.
mane gambar i? takpayah la kali ni, semua entry nak ade gambar i tak best lah kan, so tajuk pun meet ex schoolmate kan, heee see you next entry :)

10 comments:

Fatiha Kamarudin said...

best nye buke ramai2 ;) Selamat Hari Raya :) tggu teha dah keje nnt bwu bole bg duet raye ;P

Aisyah Aina said...

best2...sekejap je dah nak habis puasa kan ;)

Nurnajwa said...

Sis ;)

Selamat Hari Raya!
Maafkn semua salah kte tau tau tau, hehehe ;D

bunga said...

amboiii..best2..selamat hari lahir dan merdeka..maaf zahir batin..

sumaiyah mokhtar said...

Fatiha Kamarudin : selamat hari raya too :)

sumaiyah mokhtar said...

Aisyah Aina : haah la kan, insyaAllah taun depan bertemu kembali dengan ramadhan :)

sumaiyah mokhtar said...

Nurnajwa : hehehe tk de salah pun dear comel :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : heeee selamat hari raya jugak :)

shishi.. said...

nice dpt jumpe kwn2 lame tgk semue da brubah..

sumaiyah mokhtar said...

shishi.. hehe best kan kalau dapat meet dorg :)