18/03/2011

1 chanel 2 tv ;)

assalamualaikum :)

hari ni nak post pasal RAJA LAWAK musim ke lima,huuuu boleh tahan lah mereka yang masuk ke final and i nak say congratulation to MAN sebab dapat juara untuk kali ni ;) *walaupun i tau die bukan baca belog i huhu

i tengok dekat bilik tv khas yang disediakan kolej,dengan classmate i, i tengok 1 tv 2 chanel, faham tak macam mane? lets me explnd to you ;)

so nampak? HAHA biase la hostel perempuan mengalahkan lelaki, tv dah cukup cool lah besar 32 inci lagi,siap astro byond kauuuuu, tp tv terbelah dua, ni sume berpunca dari pergaduhan dua orang pelajar dalam hostel. ;)

masing-masing nak berebut nak tengok lain-lain chanel, last2 die buat 1 cadangan untuk retak kan tv dibahagian tengah,HAHAHAHA sebab mereka menggangap bila dah terbelah dua boleh tengok dua chanel, kalau lah boleh macam tu i nak ajak dorang belah 3,sebab i pun nak joint ;)

so cadangan you all untuk mereka yang bergaduh ni? ;)

4 comments:

Ariffin Janal said...

bley plakkkkk, durrrr -.-

sumaiyah mokhtar said...

HAHAHA belaja tinggi-tinggi tp tk boleh berfikir, sygggg betulllll lah HAHA

Miz Fashra said...

beli tv sendri kowt..
no fight fighter g..wolla:)

sumaiyah mokhtar said...

huhuhu aah kn? tp astro pulak tkde ;)