28/03/2011

tolak slow-slow, berbudi bahasa sikit :)

You all pernah tak rasa serabut nak jauhkan diri dari mereka yang betul-betul nak ke youall,tp youall dah berpunya ataupun mereka itu bukan pilihan youall, sooo I ade sikit tips untuk kite semuaaaa menolak tawaran tu semua secara bertauliah, ;D

katakan, "saya dah berpunya lah, sorry" padahal you single je lagi cuma jodoh yg datang bukan pilihan hati

selain tu boleh cakap "saya belum bersedia nak bercinta". padahal hati dah sakit je tengok membe asyik kelua dating sane sini HAHA

paling skema cakap "parents tak bagi bercinta buat masa sekarang.." HAHAHA macam darjah 6 pulak ;D

and paling menjage hati, "saya lebih selesa jadi kawan awak je.." padahal jadi kawan pon tak selesa.

cakap baik-baik "awak terlalu baik untuk saya,kita tak sesuai” padahal boyeeee darat tu, HAHA

Kalau dia mesej, malas nak balas cakap skrin hp rosak ;D *untung2 die bg hp baru HAHA

Kalau dia call, cakap speakr hp pun rosak, cakap ape2 sepatah tak denga HAHA

kalau die ajak jumpa madah berhelah la ape lagi, cakap kalau sy keluar dengan awak,awak kne siapkan semua assignment sy awak nak? HEHE

bole jgk buat muka sedih dan kata, "saya ada penyakit berjangkit, awak nak ke..?". bhahaha!

Geleng-geleng jari telunjuk, buat muka cun giler dan mula berkata, "awak? awak nak kat saya? huh! u not my taste !" lalu kau berlalu pergi. Jangan tunggu,kalau tunggu memang kena bantai muka HAHAHA

*bukan apa saje nak bagi tips, buat ape terima org yg mmg bukan kite nak, buat kecewa org je kn?

10 comments:

yaya said...

sy suke sentence ni "saya ada penyakit berjangkit, awak nak ke..?"TERBAEK lah!
tapi. if sy, sy ckp sy lesbo je. abis cite. HIHI!

SyerAgh said...

mcm pernah terkena je bab -parent x bagi tu.. hahaha adeh

sumaiyah mokhtar said...

yaya : hahahaha tu i tk berani dear, kang die canang cite i lesbo sane sini mati i, HAHAHA

sumaiyah mokhtar said...

SyerAgh : HAHAHA mesti mintak couple dengan budak sekolah ni, kan? huhu

Edy Ramanov said...

salam. sudah follow blog ni jgn lupa singgah dan komen blog edy ya. tq

sumaiyah mokhtar said...

okeyyyy thanks yeee :)

tomatokering :) said...

hahahahahah !! bestt ! macam ada yg penah buat je.. hihih

sumaiyah mokhtar said...

huhuhu yg mne lah tu yg you dah buat :)

nelly said...

setuju .dialog buat lawaklah !
haha .
at least , kalau tak nak , kena cakap elok2 ..
=)

sumaiyah mokhtar said...

btul2 bole digunakn utk org2 yg cntik mcm you ;)