10/03/2011

jangan jaga tepi seluar jeans i,

assalamualaikum sihat ke?dah habis mengumpat i? tak sangka i you sebok pasal i kan? errrr dah tau pasal i you nak kepoh-kepoh ke orang lain kenapa? ouhhhhhh silent reader sila lah jangan membuat i jadi tak suka dengan you! youuu selisih dengan i you senyum bukan main lebar,siap tegur menegur, rupanya belakang i ya Allah! youuuu jgn lah sebok sgt pasal i, i mengumpat you pn tk pernah tau,buat apa duduk lepak cari dosa,baik i lepak dgn bf cerita macam mane nk tahan saiko sbtu ni kalau arsenal kalah dengan manu tau! HAHA

so abaikanlah si DIA yang sebok nak canang cerita i sana sini tu,semoga hidupnya diberikan KECANTIKAN AKHLAK! hurmmm hari ni balik-balik dari college cik syg ajak pegi makan,errr ade udang sebalik batu sebenarnye,HAHAHA tp pancing dengan belanja makan,okeyyy mula-mula cakap nk makan kedai biase,sebab i tak nak makan fast food,kononnye la kn,lepas tu cik syg ckp kite masuk mega lah sejuk sikit,errrrr ade orang lagi tak tahan panas rupanya, HAHA

so kami makan pizza,errrrr i bukan makan tapi termakan. HAHA dihasut ;'( orang iman tak kuat HAHA umpan makan sikit dah senyum. HAHA

see KHAIRUL FAHMI CHE MAT, cik syg, HAHAHA sme tk muka mcm KFCM? ouhhhh marah gf nye, HEHE main-main je, so lepas makan terus ke destinasi utama,lepas tu terus balik sebab cik syg ade hal mlm ni, nak conduct yassin katanye, HAHAHA

errrrr sebelum balik ruma g bagi makan ikan kaloi dulu,sambil nyanyi "pohon beringin air nya LALALALALALA" :) k see youuuu :)

6 comments:

Ariffin Janal said...

hai abam kfcm!! nak sainnn~

sumaiyah mokhtar said...

mehhhh abg sain dekat tengkok nak? HAHAHAHA :p

MAI @ WAWA said...

some people mmg mcm tu kan. hoho. sabar ye dear ;))

sumaiyah mokhtar said...

thnks yayunkkkk :)tkpe i tak kesah pun, cuma sedih skit je :)

tomato said...

nak sainnnn jugakk...hihil :P

sumaiyah mokhtar said...

HAHAHA ouhhhh no, dear nth2 nti die yg mintak sain dekat you,sebab you comel sgt :)