16/03/2011

empat sebab sy syg die

hyeeee i di tag lagi oleh cik durian yang comel-comel tu, ade masa kejap so jadi pencuri masa kejap hari ni untuk buat contest cik awien yang lebih comel dari i :)

dekat atas tu adalah benner yang dah sedia ada cantik so tinggal nak buat contest nye je ;)

kenapa i pilih lelaki tu? sebab lelaki tu kekasih hati i,huhu

first : i syg die sebab die pakai handphone sama macam i,huuuu sebab tu i rase macam nak couple je dengan die bila i nampak die pakai hp macam i ;) dah lah penyokong tegar ARSENAL sama macam i, walaupun arsenal tak dapat piala i tetap dengan arsenal :)

second : sebab die pandai cakap okey je, yang lain sume pandai jugak tapi macam tak berape jelas sebab die jenis tak suka cakap kuat-kuat suke cakap slow-slow je so kadang-kadang bila die dah cakap panjang-panjang i bukan dengar pun tak kesah lah die nak bebel ape pun, tapi yang penting bila i pulak yg cakap semua die okey je, kan tak banyak ragam,senang kerja i ;) tapi i masih lagi keadaan tidak membuli ;)

third : i syg die sbb die tak ada warna kegemaran, haha ye la kalau die ade warna kegemaran silap-silap pilih die tak suke kan? so bila tak ada warna kegemaran ni sangat lah senang apa yang i beli semua die suka,ape yang i pilih sume die suka, tak cerewet huhu

and the last : sebab i pernah tak suka dengan die dulu, errrr masa baru-baru jumpa rase mcm errrrr ape pasal pandang-pandang, buat i jadi mcm tak selesa,so tibe-tibe jadi syg, HAHA padan dengan muka i, so kepada you all semua jangan benci membenci okey? nanti jadi SAYANG :)

*i tak pilih family i sebab semua orang dah tau i paling syg kan family i, mereka yang pertama di hati i :) so apa-apa click pada tuan punya contest

sebab kan contest ni kena tag so i tag lah :

nurmusfirah

ariffin janal

cik tomato

cik diyana

8 comments:

diyana said...

thanks sumaiyah sebab tag saya...^^

sumaiyah mokhtar said...

welcome dear ;)

Miz Fashra said...

sweet..
4 sbb jew tp penuh makna:)
chill je...

sumaiyah mokhtar said...

jom syg join ;)

Ariffin Janal said...

siot betul! aku plak yg kenaaa

sumaiyah mokhtar said...

joint2 ;)

tomato said...

huu,, tengs tag.. gudluk taw laling !
if free ceq join.. :)

sumaiyah mokhtar said...

:) welcome dear