07/05/2011

baru semalam ketawakan org pakai selua tracksuit, HAHA

assalamualaikum,

hyeeee hahaha nk ketawa nk taip entry kali ni, kelakar ade, malu pun ade. HAHA tp perut punya pasal harus bergerak jugak, HAHA

okeyyy untuk bulan ni cik syg biasenye akn bwk g keluar makan or kalau die tk sempat die hanta bungkus je, sebab roomet i semua praktikal, yg si classmaet pulak kdg2 jarang2 mkn, huhu so di sebab kan hari ni cik syg busy and ot menganti kwn nye yg cuti, so i ckp dekat die tak payah hanta mkn i keluar sendiri,

petang tu pun ajak si classmet ni pegi kedai nk isi perut yg dr pagi tk makan, boleh bayangkn tk i pegi kedai mcm mane, kedai yg sekangkang kera tu, mesti lah pakai tudung yg pakai sarung je, slua track, ps2 baju duduk rumah,

sampai atm kecewa bukan main sebab atm out of service, errrrr lapar punya pasal dengan baju yg sakai, pemikiran yg tk panjang terus naik bas yg ntah tibe-tibe ade(bila tnggu gile lama) terus ke banda, HAHAHA dalam bas org semua pandang, HAHAHA dalam hati endon2 tu msty die cakap aku lg hensome mau ke bandar, ngak ingin ku pakai seluar begini, HAHAHA

tengok gambar ni semua, HAHA mmg lawak lah, dah la pasar malam tu area bandar, mmg susah nk tengok org pegi pakai baju sakai2, HAHAHA mmg kelakar la kiteorg, ngeee so moralnye setiap ape yg nk buat mesti ade prepration ye :)

12 comments:

youhazreenda said...

haha dulu time sekolah2 rajin la pakai sluar track bile kuar umah..skrg tak dah..!hee :D

Muaz Mokhtar said...

asli sakai....

sumaiyah mokhtar said...

youhazreenda : hahaha yahhhh thts my first time ke banda besar pakai selua track :)

sumaiyah mokhtar said...

Muaz Mokhtar : HAHAHA asli yg sakai, aku tk.

Ain Zulaikha said...

pakai jugak ke? hehehe

Farhana Jafri said...

hahaha skali skala jd skai :P

jemput singgah ANASAURUS :)

sumaiyah mokhtar said...

Ain Zulaikha : terpaksa syg :)

sumaiyah mokhtar said...

Farhana Jafri : hahaha sumpah lps ni tk nak da :)

♥e'in♥ said...

lau g bndr pakai cmnie mmg owg tgk pelik laa.. hehe..

Muhamad Daleel Mohd Idros said...

nice blog..follow my blog k~~:D

sumaiyah mokhtar said...

♥e'in♥ : hehehe kn? tu la i pun rase mmg pelik gle :)

sumaiyah mokhtar said...

Muhamad Daleel Mohd Idros : thanks :)