14/05/2011

berhati-hati wahai kaum hawa :)

hyeee assalamualaikum, hahaha blogspot dah pulih tp tkde pape perubahan pun, ke i je yg tk perasan? huhu errrr dah la mula-mula amik post kite, lepas tu nasib baek pulang tau, lepas tu die amik comment kite pulak, tk tau la tu die da pulang ke tk. HAHA biaaaa la die suke nk simpan comment kite kot,

okeyyy tk nk cite pasal server down lame2 tk best,ni nk cerita pasal si lelaki simbah asid tu, errrrr menakotkn lah, mintak dijauh kan semua tu, dengar cerita die dah berlegar-legar dekat kg pandan pulak, ape motif sebenar die ek? ke die baru putus cinta and tk suka pandang perempuan yg cantik, sooo habis semua die simbah asid,

so kepada gadis di luar sana, jangan lah keluar sorg2 or keluar sampai larut malam, bahayaaaa, bahaya satu hal elok2 muka comeyy2 bila dah kena asid seumur hidup la da tk comel, haaaa kn susah,

okey ni lah gambar saspek yg sedang dicari, so lepas ni sila takot kepada motor EX5, tau? npk je EX5 lari tau. HAHA okeyyyyyy love youu all be careful yahhhhh :)

6 comments:

Nur Azimah Mohd Bakri said...

jalan2 sni.nice blog!thanx 4 da info btw :)

sumaiyah mokhtar said...

Nur Azimah Mohd Bakri : thanks dear :)

Miz Fashra said...

i will be carefull..fully..
seram gak kn..;)

Nica said...

uish tgk muka pun da takot... :(

i pun da report polis :P

sumaiyah mokhtar said...

Miz Fashra : good dear :)

sumaiyah mokhtar said...

Nica : hahaha i ingt i sorg takot, i tk leh tgk muka die lame2 seram sejuk :)