04/05/2011

update laju-laju :)

assalamualaikum huhhh serabut dengan kerja-kerja tertunggak lagi, ouhhhh semalam bersandiwara, errrrrr assigment menimbun2 biasa lah nk final exam, lg sakit kalau assigment group tp buat sorg2, tk gile kau? lepas tu yg ahli group tanya pun tidak, ni kan pulak nak share duet nk tlg print, haihhhh manusia2.

so tk payah cerita panjang, kang ade yg sentap, lantak kau lah nk buat ape, menyakitkan hati!

sakit hati buat ape ek? haaaa buat mcm i, keluar jalan2 cari hasil, and hasil nyeeeee

tadaaaaa,hahaha nk cari hasil tp jumpa banyak gile sale, ouhhhh tp i dah pandai manage duet dh sekarang, beli sekadarnye je, tk mau bazir2, amalan syaiton tu :) so okeyyy lah nanti i update lg, LOVE YOU ALL SO MUCH :)

*sekarang main ringkas2 je, nk final tk sempat hadap lame2 :(

10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik comel..
sis pinky nak duduk sini boleh?
ehehehe..
ur 161 follower ;)

sumaiyah mokhtar said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : boleh2 anyway thanks follow yah wahai kakak cantik :)

tetaufiq said...

toink2 ;)

sumaiyah mokhtar said...

tetaufiq : :)

sherah said...

hamboi sempat lagi dia hehe aade sale ke?pergh senyap je ade sale :P

sumaiyah mokhtar said...

sherah : huhu aah sale ape tk tau alihhh2 je, huhu

Adi Suda said...

errr..errr..ingt kn nk g mna nth td..g shoping rupanya..g shping leh hlang kn stres erk??ahaha

sumaiyah mokhtar said...

Adi Suda : huhuhuhu bole2 g la, belanje i sekali :)

fariz golddollar said...

sumaiyah mokhtar:entry yang menarik..

sumaiyah mokhtar said...

fariz golddollar : thanks :)