16/05/2011

selamat hari GURU :)

entry semalam bersmbung dengan ringkasnye :)

kek tu sy bagi pada lecture kesygan sy merangkap Pensyarah Akdemik sy :) so selamat guru buat semua cikgu dari tadika hingga sekarang, jasa mu tetap ku kenang :) *ayt tiap2 tahun HAHA

okeyyyy jumpa next entry ye, sy lapar ni taip pun mengigil-gigil HAHA okeyy byeeee i love you all :)

ouhhh sekejap ramai yg request utk resepi but i tk sempat nk taip satu2 balik, btw youall boleh tengok entry ni :)

8 comments:

z a z a said...

wawa.. anak dare dh pandai masak kek :D

Nurul Afifah said...

bertuah betol la pensyarah tu..

btw..kau telah ditag.!
Segmen : Aku tak kenal follower aku

bunga said...

wah..bunga pun jadi lapor ni..

nadia ar-rumaisha said...

wahhh lapar pegi masak ye dik....hikhikhik....
btw please email akak alamat sebab awak antara 15 blogger yg terpilih utk dapat gift...ni email akak
mynadiadania@gmail.com

sumaiyah mokhtar said...

z a z a : hehehe ank dara msty kena pandai masak :)

sumaiyah mokhtar said...

Nurul Afifah : thanks yah :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : hehehe kalau lapar cepat2 makan :) kesian perut :)

sumaiyah mokhtar said...

nadia ar-rumaisha : thanks dear cos inform, i tk sempat jengah hari tu :)