12/05/2011

TEST is DONE :)

amin amin amin huhuhu hye assalamualaikum, heeee lame tak update, i test lah minggu ni belum final lagi, tu pun nak kecoh mcm dah habis final kn, huhu errrr kelapa kepala sudah lapang sikit sebab assigment sume dah nk hampir siap, so tinggal nak bertungkus lumus je untuk study :)

i rase barangkali i mmg dah kena jampi dengan tok malas, HAHA haihhh ape ni main jampi, tk tau dosa ke? hahahah cerita pasal jampi teringat abg buger,tu mmg betul2 jampi. pantang lalu kedai die, mesti nak buger :)hahaha

i ada lagi beberapa minggu je lagi nak final, lagi nak final lagi macam-macam pulak cerita best dekat wayang, huhu okeyyyy je tengok je lah, tak semestinye nk final kena berkurung dalam rumah, asalkn pandai bahagi masa, jangan lah esok nak paper malam tu pegi main bowling, huhu mmg tk betul tu :)

sape cakap bila nk final tk boleh shopping? errrr sekadarnye lah bukan suruh hari-hari nk pegi shopping, atlist boleh hilang kan stress*alahhh stress memanjang HAHAHA

ade sape2 yg nk deal dengan i nk belanja tengok wayang? bahaha so banyak sgt benda yg i dah plan dalam kepala ni, mane nk beli tu, mane nk buat ini itu. HAHA

okey lah next entry nanti LOVE YOU ALL :)

7 comments:

Ashraf Jalil said...

kalau le boleh amek final pape time shopping, mesti dah wat kan? hahah

~ Mr Ej ~ said...

salam follow...luv u 2 ^_^

sumaiyah mokhtar said...

Ashraf Jalil : harus :) huhu shopping itu mesti :)

sumaiyah mokhtar said...

~ Mr Ej ~ : wsalam, alamak tk bole nk love u 2 balik. HAHA

Telaga Putih said...

folo awk! knp xda chatbox or shoutmix?? ssh la nk tglkn jejak.. sob3x~

sumaiyah mokhtar said...

Telaga Putih : dulu buat kejap, lepas tu rse mcm semak lah, ;)

Telaga Putih said...

ada lak semak.. mende alah 2 la penting.. apa daaa~