02/05/2011

gemok ouhhhh gemok T____T

hye assalamualaikum, dah selamat sampai dekat kuantan, sampai2 cuci baby fish dulu, sgt kesian sbb die dah mcm ikan kampung dah, tk nampak jalan dalam tu, hehe

hari ni i gerak dari melaka, laju gile bas td, kalau i ade yassin dalam beg td sure2 i g duduk sebelah die baca dekat telinga die kuat2, mne lah tau yg drive tu syton ke HAHA laju gileeee lah.

sampai2 kuantan cik syg pick up then terus tanya, nk mkn mcd ke kfc? errrrr fast food lagi,lepas tu i pulak tanya die, errr i gemok tk, die jwp takkkkkk comel, i tnye lg jujur la i gemok tk, die jwp yeee jujur gile comel sgt, HAHA okeyyy terus pilih mcd! dah sar tk sedar diri sumaiyah! HAHA

otw lepas tu borak2 tibe2 i teringat dalam beg i ade sumting ehhhh nk tau ape? hehe

taraaaaaaaaaa keluar kn je cik syg dah senyum2 die ingt i nk bg die, HAHA i pun ckp alaaaa kite share ehhhh i tk rase lg, then cik syg ckp "tengokkkkkk mne tk comel coklat je" okeyyyy double meaning dekat situ, HAHAHAHA tk sempat smpai rumah kiteorg dah lumba mkn HAHA,

you all tau tk i dah berusaha utk berdiet,selalu kecundang. HAHA errrrr before ni i dah banyak habis duit dekat mcm2 product, semuanyeeee mengecewakan. HAHA sbb tu now dah tkde semangat nk diet, ade tk sape2 dulu TEMBAB sekarang dah COMEL, huhu suggest la dekat i u mkn ubt ape, jgn ckp dadah dah le, HAHAHA

okeyyy i memerlukan dorongan, bukan "memerli" okeyyyy :) LOVEEEE YOU :)

13 comments:

Ariffin Janal said...

comel~~

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal :hahaha ni baru betul mendorong :)

Ecah Ecot said...

gemok x gemok..kalo dh coklat 2 kompem mmg nk makan jugak!hehe

shahjiehan said...

ala..ade je org makan coklat.tp kurus.. hehehe.. yg penting ikut cara pemakanan islam~

berenti sebelum kenyang~
jgn minum ketika sedang makan.
kunyah 40x
jalan 40 langkah lepas makan , baru p minum~ hehehhe

tembam pon ok..boleh main cubit2! hahaha

shahjiehan said...

ala..ade je org makan coklat.tp kurus.. hehehe.. yg penting ikut cara pemakanan islam~

berenti sebelum kenyang~
jgn minum ketika sedang makan.
kunyah 40x
jalan 40 langkah lepas makan , baru p minum~ hehehhe

tembam pon ok..boleh main cubit2! hahaha

sumaiyah mokhtar said...

Ecah Ecot : hehehe eh? lepas tu you mkn coklat tk?

sumaiyah mokhtar said...

shahjiehan : thanks for the infomation :)

fyna said...

wuu sedapnya cokelat! hehe diet2! ala sis tengok mcm dah kurus je =.=

shahjiehan said...

heheh.... sama2... shah pon nk buat gak cmtuh///tp x jdi///huhuh

sumaiyah mokhtar said...

fyna : hehehe sedap nk? hehe ala mne ade kurus, demok gile :(

sumaiyah mokhtar said...

shahjiehan :good luck utk try :)

OreO HitaM said...

Hai gadis GEMOK..

sumaiyah mokhtar said...

Oreo HitaM : hyeeeeeeeee :)