15/05/2011

chocolate cake :)

hyee assalamualaikum i just want to say i’m so bored! urgghhhhh duduk rumah stdy2 nota2 sampai terkeluar mata, so semalam dah tahap bosan gile cik syg ajak keluar makan haha asl bosan makan asl tension makan, mane tk gemok sumaiyah!

so mase nak balik cik syg tibe2 cakap "duduk rumah tu cube rjin2 sikit, buat kek ke, masak ke" wooooo keluar da ayt tempias die, HAHAHA nk kek coklat la tu, hahaha so i ckp okeyyy kalau nak you bli bahan, i buat, semangat gle die tnye "betol ni?????" die msty ingt buat kek tu susah gle, HAHA errrr bukan nk belagak senang, tp resepi i ni just biase2 je, bukan secret recipe punye :)

so kerja i hari ni ape lg, buat kek lah :) gigih gile buat penuh dgn kasih syg, BAHAHAHA
tadaaaa dah siap, cume belum toping,

then dah complete,

:) simple je

hehe rse? nk rse kena lah dtg sini :)

bila dah siap tibe2 bahan ade lebih, errrr nk simpan komfem2 nti masuk tong jugak, so i pun try buat satu adunan lg :) untuk sape? haha biarkan lah rahsia, nanti kite sambung esok :)

banyak kan? hehe

LOVE YOU ALLL :)

18 comments:

~ Iza Hanini ~ said...

| waaa sedap ! mahu mahu mahu ~ :)

Izatie said...

Looks YUMMMY ! Nak nak ^___^

sumaiyah mokhtar said...

~ Iza Hanini ~ : mahu kena dtg sini :)

sumaiyah mokhtar said...

Izatie : hehehe jom2 cepat i buat utk you :)

SYAFIQAHSALEH said...

sedapnya..nak order satu boleh? :D

sumaiyah mokhtar said...

SYAFIQAHSALEH : hehehe jgn, malu lah :)

halila Ibrahim said...

emm sedapnya ... rajin nya buat...akak kadang2 malas nak buat ...

sumaiyah mokhtar said...

halila ibrahim : hehehe kdg2 rajin la kak, ade mase :) kalau akk buat msty lg sedap :)

Farhana Jafri said...

tu diaaa~~~ smpai 3 dy wt! hehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

sumaiyah mokhtar said...

Farhana Jafri huhuhu :)

nadia ar-rumaisha said...

wahhh banyaknyer....rajin kamo...kalau saye nak buat satu pn susah....huhuhuh

sumaiyah mokhtar said...

nadia ar-rumaisha : ade mase i rajin i buat la dear, ade mse mls huhu jgn la suruh pape hehehe :)

Dosh Saleem said...

mintak sket bley? haha..anyway nice blog :)

bunga said...

wahh..sedap jer nampak..bunga ni mmg hantu kek coklat..mmg suker sangat..

sumaiyah mokhtar said...

Dosh Saleem : boleh2 :) thanks yah :)

sumaiyah mokhtar said...

bunga : hehehe nk mai la dtg sini hehe :)

Nurul Afifah said...

the cake looks amazing.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lapar tiba2..

sumaiyah mokhtar said...

Nurul Afifah : hehe kalau lapa mkn kek tk kenyang sgt :)