22/05/2011

fever please go away.

assalamualaikum,i terpaksa tk blogwalking minggu ni, sedih sgt, tibe flu dtg tanpa diundang, mula-mula biasa-biasa je, lepas tu luar biasa smpi block hidung, nk tidur pn susuh. lame2 jadik demam pulak, i dah perasan banyak kali dah, bila tibe je nk final i mesti demam secara mengejut,

mula-mula makan panadol je, tp still tk elok, so cik syg ambik and pegi klink, mase dekat klink aduh sgt2 seksa,ramainyeee org, rse mcm nk balik baring2 dulu and datang kemudian,

huhhhh ade ke mase doct tu cek die ckp kurang kan makan durian, haaa da npk dekat situ en doct ni main bantai je, entah bila abad i makan durian pun tk tau.

seeee ubt, semalam je makan, hari ni mcm dah kebah sikit, so tk yah makan :) tp demam best, ape je teringin nk mkn dilayankn. HEHE okeyyy i will be update later, doakan i cepat sembuh :)

love youuuuu all :)

16 comments:

JohnJosh said...

ouhh.. nanti dah boleh blogwalkng.. walk at mine k.. hehehe

RevVING NOTES said...

fever, tlg kluar.

nnt jgn lupa kunci pintu dr dlm. LOL

nadia ar-rumaisha said...

get well soon dear...
ujian Allah and selalu ingatkan diri bahawa sakit yang datang itu adalah untuk menghapus dosa-dosa kita...

Izyan Masri said...

ANYONYONYO.KESIANNYA DIA DEMAN YE.MAKAN UBAT SIANG MALAM PAGI PETANG YE :D

raihana said...

sebenarnye doc tu yng mengidam nak mkn durian..tu yang terbau2 durian tu.huhu..

cik fara said...

awakk , byk nyee ubat . haiyoo . bole telan ke gluppp ! hehe . semoga cpt sembuh :)

Ain Zulaikha said...

get well soon :)

sumaiyah mokhtar said...

JohnJosh : okeyyyy i will do :)

sumaiyah mokhtar said...

RevVING NOTES hehehe fever tk paham bahasa melayu :)

sumaiyah mokhtar said...

nadia ar-rumaisha : yahhhh tq sis :) alhamdulillah da okey :)

sumaiyah mokhtar said...

Izyan Masri : hehehe pagi petang siang malam la dear, ikut susunan hehe

sumaiyah mokhtar said...

raihana : hehehe muka i ade mcm durian ke :)

sumaiyah mokhtar said...

cik fara : hehehe da skit sgt baru mkn, kalau da okey tk mkn da hehehe :)

sumaiyah mokhtar said...

Ain Zulaikha : thnks dear :)

Muhd Fadil said...

:) demam boleh tahan lagi.

tapi kalau selesma.. yg tu paling leceh. idung asik tersumbat je :)

sumaiyah mokhtar said...

Muhd Fadil ; hehe tau tkpe, btw dah okey dah :) hehe