24/05/2011

nak pencen dah? sekejap je :)

assalamualaikum, heyyy sihat? i dah sihat dah, heee alhamdulilah sihat sebab dapat giveawy kot, hehehe untung follow blog cik nadia nie, paling tidak dapat masker kecantikan, tgok la cantik mane org yg menjual :) last week i dah tersenarai antara yg dapat give away die, so semalam i dah terima dah, tp masih lg tercari-cari mcm mane nk gune, heee harus guna malam ni :) taraaaaa ni la, siap ade bisnes card lagi, comel je hehe enywy thanks pada cik nadia, i like it.. heeee MUNGKIN ini entry last i sebelum i berpencen kejap,tapi nampak mungkin i disitu?ia akan menjadi kemungkinan entry tak last,hehe i terpaksa tinggalkan dunia berbelog, dunia yg membawa ke arah repeat ni semua, hahaha errrr org lain sume dah nk naik sem bru, i je baru nak start final, hahaha poyo gile lambat :( and my paper will be start on 30may2011(Unix),5june (institusi islam), 8june(data communication), 10june(pembangunan aplikasi web 1 & mathematic3),11june (programing) and the last 12june(SYSTEM APLICATION AND DESIGN) huhhhhh tarik nafas panjang, sem ni lah i paling malas, alaa tiap2 sem nk macam ni tak bole lah kn, okyyyyy will be update later :) LOVE you all :)

11 comments:

raihana said...

stdy elok2 kay..=)

z a z a said...

good luck awak! btw i love the thinging.. i mean the card things.. its stunning!

nadia ar-rumaisha said...

all the best dear.....thank you so much for this entry dear...

Telaga Putih said...

kena tag >>> http://telagaputihworks.blogspot.com/2011/05/contest-blog-paling-superb.html

♥e'in♥ said...

good luck dear.. do ur best!

sumaiyah mokhtar said...

raihana : thanks cik cantik :) heee

sumaiyah mokhtar said...

z a z a : kan? comel je ade card blog, hehehe you buat la jgk, lps tu bagi i, nti bole i simpan :)

sumaiyah mokhtar said...

nadia ar-rumaisha : hehehe best sgt dapat masker sis :) welcome sis comel :)

sumaiyah mokhtar said...

Telaga Putih : alamakkkkkkkk baru bukak blog, and baru baca, btw thanks and insyaAllah nti i buat tau :)

sumaiyah mokhtar said...

<3 e'in <3 : doakn tau dear :)

UNA budak BAEQ said...

lepas ni muka semua jadi shining eh . heheh

cuci moto dari berkhlawat
kegiatan bermoral dlm kereta
mr bean yg kacak
sinis terkenal