05/06/2011

ini bukan cerita lucah,bunyik je kasar.

haihhhh assalamualaikum, lama tak mematuk, jari pun dah tungang langgang cari huruf, hehehe sihat?rindu entry i tk?mesti tak kn, hehe perasan gile org nak rindu ngeeee.

 

 

okeyyy terus pada tajuk yeeee tk mau di pusing2 kan lagi, mehhh i nak bercerita, tk nak sensor2 lah boleh? straight to the point je, boleh? maaf ye kalau spe2 yg menganggap entry i kali ni tak sopan.

 

 

tengahari td roomet balik2 cara huru-hara bawak gosip, hehe biase lah kan perempuan cerita reaksi muka paling penting, masuk2 bilik cerita "kauuu tau sue hari ni kecoh 1 htaa(hospital tengku ampuan afzan) ade sorg patients kritikal" so i pon alahhhh biase la kate hospital so i tanya sakit ape, dorg suruh teka sambil masing2 dah ketawa2, i pun jawap kencing manis, darah tinggi, jantung semua i sebut,dorg masih lg dalam keadaan senyum mcm kambing, 

 

 

so bila i dah bosan nak main teka teki i terus cakap "habis tu sakit ape!" nak tau sakit ape, hahaha okey mari sme2 imagine,deodorant nivea termasuk dalam lubang bontot lelaki! haaaa ambik kau, i pun terus mcm nk pecah perut gelak sambil tu terfikir, ehhhh die tk nk bontot die berbau ke,ataupun haaaaa dah boleh fikir kan? dah besar kan?kaca pulak tu!

 

 

bahahaha lawak ade kesian pun ade, ape la malang sangat pakai botol deodorant, hahahaha so bila nurse dah x-ray botol tu mmg betul2 terduduk dekat tempat najis, muka die jgn cakap lah, biru kauuuuu tau, sakit ke malu ke tak tau lah, hahaha

 

 

tu la sebelum buat tak nak fikir dulu, dah jadi malu satu hal, kalau lah benda tu seumur hidup tak boleh keluar tk ke merana nak jalan, dah gaya mcm org buasir tau. hahaha okey lah nk cerita ni je, heeee will be update later, LOVE YOU ALL :)

8 comments:

bunga said...

:0 kecian pun ada..haha

sumaiyah mokhtar said...

bunga : mmg kesian, tapi salah die sndiri hehe

nadia ar-rumaisha said...

Allah nak tunjuk...sekarang terpulanglah pada dia nak bertaubat kan....

AIN ADELIN said...

xpnh dibuat org..gile berani mati org tuh. haha..
btw i follow..hee :D

PinKy MoMMa said...

deodarant tu mmg besar kot dik..sbb akak pkai ahahaha

dah tak de keje ke haper? adehhhhh

sumaiyah mokhtar said...

nadia ar-rumaisha : haah la, mesti dia malu gila kn? org bodoh pn tk kn percaya kalau die cakap termasuk :)

sumaiyah mokhtar said...

AIN ADELIN : huhhhhh yup2 takot pn ade, mungkin ni nk merasa kesakitan beranak kot. hehehe

sumaiyah mokhtar said...

PinKy MoMMa : yup kak, mmg menakotkan, kite pn kecut perut bila byangkn heheh