24/06/2011

bestnyeeee life mcm ni ;)

alamualaikum, heyyyy sehari mmg tk cukup utk mengukur klg mall, ikutkan hati nak duduk sampai besok dekat situ,tapi pikirkan nanti kena bayar parking mahal terus tk jadi, HAHA ye lah kena berjimat kan tk baik membazir :)

okeyyy hari ni bangun pagi-pagi terjah ayam goreng, dah habis ayam goreng kena bahan terus masak, cehhh duduk rumah kena rajin, baru ade org upahhh :)

duduk rumah ni ramai yg baek2 ramai sponser, hehe so td tengahari abg ajak i dengan adek i teman die ke jb ade hal yg nak di uruskan, so kiteorg pn semangat gile siap last2 cancel hahaha tp cancel tu la best, die belanja :) kan baek namenyeee tu,

so merayap same adek kat klg mall

heeee mula2 tengok kasut,

pas tu tengok makeup sikit2 padahal tk reti sgt, tp sebok nk tengok, hehehe

and the last jengggggggg :)

okeyyyy lah jumpa di next entry yahhhh LOVE YOU :)

16 comments:

haikalblank said...

Hahaha...kluang jauh maju weyh dari 7 tahun dlu...ada bcb je...hehe

sumaiyah mokhtar said...

haikalblank : boleh lah tahan :) hehe pernah duduk klg ye?

Ariffin Janal said...

mak aih. belum raya dah shoping sakan -.-

PinKy MoMMa said...

adik..cantiknyer kamu ;)
kalau ajak sis ni mau sawan hahaha

sumaiyah mokhtar said...

Ariffin Janal : mai ipin mai, die yg raya awl, hehe

sumaiyah mokhtar said...

PinKy MoMMa : sis lg double cantik. hehe bila nk ajk i shopping same2 ni :)

syafeeqa said...

engat tak beli pape.. sekaliii tuuuuu diaaaa~~

sumaiyah mokhtar said...

syafeeqa ; heeeee mood raya :)

Dosh Saleem said...

time teman adik perempuan saya shopping saya jd tmpat letak barang dia.hahah

el-janna said...

ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banyak shopping~~~~~~~~~~~~

sumaiyah mokhtar said...

Dosh Saleem : hehehe perempuan mmg mcm tu :)

sumaiyah mokhtar said...

el-janna : jom, you belanja i shopping :)

FasiHaH SupiaN said...

wahhh sakan nya!!hehe

sumaiyah mokhtar said...

FasiHaH SupiaN : hehehe tkde lah dear, :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Wah kaki shopping juga eyh hehe

sumaiyah mokhtar said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : hehehe you pn same kn? gugurl same je hehehe