15/06/2011

dua tahun telah berlalu :)

assalamualaikum, hyeee hari ni nak story panjang sikit, sikit bukan panjang banyak. heee sebenarnye nak story pasal dua tahun, no bukan i yang baru dua tahun heee kenangan dua tahun yang tak akan di lupakan :)

lepas dah selongkar barang2 yang mane nak bawak balik yg mane nak tnggal tibe2 teringat harini 15 june so genap lah dua tahun i bersama mereka :) dan tarikh ni jugak la akan mengingatkan i kepada semua kenangan yg ade 

SARINA MISNAN :) she is my bff,walau pernah bergaduh pernah tidak bertegur, tapi selalu nangish bersama, ape2 pun yg jadi i akan menang kan die and bergitu jugak die, die seorg yg senang bawak bincang even die kecik tapi die matang, pemegang amanah and rahsia yg tegar, :) buat masa ni lah hehe
NURUL ASYIKIN SUHAIMI pun kami pernah bermasam muka, tapi tak lama, banyak yang die dah sakitkan hati i, tp tu semua kena lupa kan, hidup dah sebumbung kan so tk boleh gaduh2 nanti bila susah sape nk tolong, paling selalu buat i nangish sebab die ni kuat ngish so dengan secara tak sengajanye i pun sebok nak ngish,entah ape motif pn tak tau, heeee NUR FATIHAH ROHADI haaaa ni bby siter kepada ikan2 i, haha i ni tau bela je kadang2 nk bagi makan pun lupa, kecik kan die tapi die tua sebulan dari i,so she is my sister, :) JULIANA SAMIAN ini budak lg selalu bg i marah je, hari2 i bebel sebab die you noe, haha mase mula2 masuk dulu dia lah paling sombong, muka lagak  ABG LONG je, bila da lame kenal so far okey la :)
NURSYAHIRAH KASSIM she is my classmet, kelaka kalau ingat kisah die ni, baru2 masuk dah bawak durian naek bas, mase tu tk tau lg die ni classmet i,punya la i mabuk mase dalam bas sebab bau durian.muka tak bersalah je sampai hostel kupas durian :) haha die ni transfomer,hehehe :)
SITI NORFARIHAH AHMAD SHAHRIFF ini jugak salah sorang classmet i,first kenal muka die kerek gle, hahaha ajak i maen futsal,i cakap tknak die ajak lagi sampai lah terbuat muka and die cakap i kerek, mase mula kenal tk tau pn die same course alih2 kenal2 duduk sebelah rumah. HAHA

NURMUSFIRAH AHMAD kawan baik kepada yg atas tadi, tp bukan adek beradik ye, nampak tk kesamaan mereka? yg paling ketara is name ayh dorg same, cume yg ni tk de SHAHRIFF,bole di ketogorikn same jgk kn? hehe first time jmpe die,die pakai bju wane pink, kire kental la jugak die,tk kenal tk ape dah suruh i betulkan tudung, hehe yg i dah malu2 smbil betulkan tudung die :) *muka ayu kan? bila ketawa tak hengat. HAHA

heeee kalau nak di tulis satu persatu mmg smpai adapter terbakar sebab dah panas sgt pun tk sedar, haha so i just nk kenal2 kn je. and pada spe  yg i tak ade list im so soryyyy :) sape suruh tk nak amik gamba dengan i hehehe :)

ape2 pun i syg semua org :) setahun akan datang kite akan berpisah :(

6 comments:

Miss Fyra said...

pehhhh tharu saya :")
thanx , love u la, muax muax skali HAHA

nadia ar-rumaisha said...

kalau cerita ttg bff kan sehari, seminggu pn tak cukup sbb terlalu banyak hal yg dikongsi bersama...

saya bukan tomato said...

bawak duyan ?? hihi mmg kelakar .. ^^

ehhh beday kite 15 jun ;p

hope korang kekal ke akhir hayat oke ;)

sumaiyah mokhtar said...

Miss Fyra : hehehe welcome :)

sumaiyah mokhtar said...

nadia ar-rumaisha : hehehe aah la kak, nak2 dapat kawan yg best2 so mcm2 la benda yg best kan? :)

sumaiyah mokhtar said...

saya bukan tomato : hyeeee sy bukan tomato hehe errr HAPPY BIRTHDAY ye :)trima kasih mendoakan :) aminnnnn.